durugörü hakkında bilgisi olanlar..

ayseminn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
160
3
48
Sakarya
arkadaşlar gece gözlerimi kapattığımda bir takım şeyler geliyor gözümün önüne yalnız kesinlikle rüya değil bazen tanımadığım kişi bazen geçmiş zamanlardan mısırlılar gibi bir görüntü çok net bir görüntü oluyor buna durugörü deniyormuş ama bilgim yok benim gibi olan varsa paylaşırsa sevinirim. bir de rüyalara yön vermek gibi bir durum var rüya gördüğümün farkındayım ve istediğim gibi şekillendirebiliyorum rüyayı..

hadi ama yok mu aramızda ben gibi gözünü kapadığında garip bir boyuta geçen..
paylaşın lütfen..

hmm astral seyhat mı yapıyorsun napiyorsun....?

araştır bunu...bilinçsiz astrale çıkma ihtimalin var...

hmm astral seyhat mı yapıyorsun napiyorsun....?

araştır bunu...bilinçsiz astrale çıkma ihtimalin var...

hımm şimdi baktım ama baya bunun için odaklanarak uygulamaya çalışıyorlarmış felan ben ise yatağa yattığımda gözümün önüne bir anda gelip kaybolan anlam veremediğim görüntüler yani hemen oluyor..üff bilemedim..
işin garibi ben bu herkeste olabilen birdurum zannederken yeni öğrendimki herkeste olmazmış ben de merak ettim kimler var benim gibi..

işte astral zaten öyle başlıyor...ve nadir kişilerde hiç çaba sarf etmeden kendiliğinden astrale çıkabiliyormuş ki

aslında çok hoş bir olay değil ve tehlikeli...

işte astral zaten öyle başlıyor...ve nadir kişilerde hiç çaba sarf etmeden kendiliğinden astrale çıkabiliyormuş ki

aslında çok hoş bir olay değil ve tehlikeli...

korktum ya zaten ödleğin tekiyim..içimde merak uyanmıyor da deil.
sarışın tanımadığım bir erkeğin dönüp bana baktığını, kefenli bir bebek, eski çağ kıyafetleriyle günlük yaşantılarını gördüğüm insanlar, bir cenaze töreni felan böyle gidiyor nedir bunlar şimdi bir anda gözümün önüne gelip giden acaba..

Aynı seyler banada oluyor ruyalarımı kontrol edebiliyorum bilincimin acık oldugunu farkedebiliyorum.Gözlerimi kapattıgımda tanımadıgıım ınsanların yuzlerini goruyorum bırtakım hareketlerde bulunup kayboluyorlar.nette bayagı arastırma yapmıstım bununla ilgili.parapsikolojide ruyaları kontrol edebillme lucid rüya olarak gecer.gozlerimizi kapattıgımızda gorduklerımızde basit duru gorulerıdır duru goru yetenegının baslangıcı ve geliştirilebilir.
Ama ote yandan modern bilim bunu kabul etmiyor rüyaları kontrol edebilmeyi ve bilincli uykuyu kalitesiz uyku sekli olarak degerlendiriyor rem uykusu fazla uzun suruyor ve tam olarak bır uyuma soz konusu olmuyor saglıklı uykuda ruya gorulmeyecegını gorulse bile hatırlanamayacagını soyluyor.Yine bilim gözlerimizde kapattıgımızda gorduklerımzı bilincaltı yanılsamaları olara degerlendiriyor.Gün ıcınde gordugumuz belkide dikkat etmeyerek etkisinde kaldıgımız seylerı beynımız algılıyor biz bilmesekte o kodluyor ve beyin dalga frekansları hafiflediginde bunları yanılsama olarak goruyor

hımm..arkadaşım sen hiç geliştirmeye çalıştın mı peki?

hımm..arkadaşım sen hiç geliştirmeye çalıştın mı peki?

acıkcası lucid ruya gordugum zamanlar bunun ne oldugunu bilmiyordum.Arastırdıgımda insanların kazanmaya calsıtıgı yeteneklerden oldugunu gördüm.Bir iki kez denedim kendiliğinden gerçekleşiyor evet ama insan hayal dünyasında yasamaya baslıyor.Rüyalarını kontrol edebildiğin için kendi dünyanı yaratıyorsun bu yuzden gereginden fazla uyuyorsun buda seni psikolojik yönden zora sokar.o yüzden lucid rüyayla ugrasmamayı tercih ettim.Ama duru görünü denemeye calısıyorum.burcum geregı sezgileri yüksek bir insanım ozellikkle telepati ve durugörüne inanırım ve zaman zaman denerim.Bence bu tip seylerin dünyasında gezerken kaybolmamak gerekir.
durugörünü anlamlandırmak için gözlerini kapattıgında gördüğün seylere odaklan,onları kacırmadan izlemeye calıs belki gün içinde kacırdıkların gözlerinin önüne geliyordur.Rüyalar ve bu tip basit duru görüleri beynimizin fazla ve gereksiz seyleri silme yöntemidir.

Ha ha :) ben bu lucıd ruya ve astral ıcın donem donem ugrastım ama bır turlu beceremedım
Sen kendılıgınden yapıyorsun hemde durugoru de var ne guzel
Yerınde olsam gelıstırmeye bakardım yetenegımı :)

Ha ha :) ben bu lucıd ruya ve astral ıcın donem donem ugrastım ama bır turlu beceremedım
Sen kendılıgınden yapıyorsun hemde durugoru de var ne guzel
Yerınde olsam gelıstırmeye bakardım yetenegımı :)

ne yapıyorsun mesela..nasıl geliştiriyorsun..
merak ettim nasıl uğraşmadan bilmeden böyle bişi oluyo..
tesadüf mü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…