Merhabalar arkadaşlar doğum hikayemi ben de paylaşmak istiyorum sizlerle.Ondan evvel bi not düşmek istiyorum siteye telefondan girdiğim için karakter sayısı yetersiz kalıyor taslağa yazıp oşekilde yolluyorum karakter sayısı yetersiz geldiği için bir seferde sığmıyor mesaj paneline oyüzden bikaç mesaj şeklinde yazacağım. Hamileliğim boyunca özellikle son aylara doğru doğum korkusunu yaşadım.Çünkü çevredeki insanlar abartarak anlatıyorlardı doğumu dikişleri hele suni sancı kabusum olmuştu duyduklarımdan dolayı.Ilk doğumum olacağı için her anlatılana inanıyordum korkuyordum.Beni rahatlatmak eşime düşüyordu.(Duyduklarımın abartı olduğunu doğumla beraber anladım) Doğumdan önceki son kontrolümde (yanılmıyorsam 24 Nisandı) doktorum usgde bebeğin kilosu boyuna baktı herşey güzeldi 15 Mayısa tekrar kontrole çağırmıştı ve ozaman çatı muayenesi yapacağım herşey normalse sancının gelmesini beklemen için eve geri gönderirim açılma olmuşsa yatış veririm demişti.Eşimle her akşam yürüyüşe çıkardık 14 Mayısta da çıktık.Ertesi sabah "kontrole" gittik
Tabi o gün doğum yapacağım belli olmadığı için ne doğum çantasını aldık ne bişey.Yanımda ablam da vardı.Mersinden beni görmeye gelmişti.Burada oturan diğer ablama gidecekti ama İzmiri bilmediği için bizimle geldi benim muayenemden sonra onu ablama götürecektik.Neyse muayene sıram geldi doktorum 2-3 cm açıklık olduğunu söyledi.Yatışını yapalım dedi.Eşimi de içeri alıp durumu anlattı yapılacak işlemlerden bahsetti.Aşağı inip yatışı yaptırın sonra kan ver daha sonra ebeler seninle ilgilenecek bi serum takacağız ama sancın geldiği gibi çıkaracağız dedi.(Ama o serum ikinci şişesiyle doğum bittiğinde bile kolumda duruyordu.
) Kan verdikten sonra doğumhane katına çıktık orada hatırı sayılır miktarda kağıda imza attıktan sonra bekleme salonunda beklemeye başladık bir yandan evden doğum çantasını istedik.Sonra ablamı aradım beni doğuma alacaklarını söyledim ben gülüyordum o panik yaptı ![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)