• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durmayan kanlı akıntı??

esmaaa0202

küçük erkeğim benim
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
1.353
50
358
Diğer
arkadaşlar ben en son 15 martta adet oldum adetim bittikten sonra kanlı akıntı başladı ve 2 ay oldu bir türlü geçmiyor bazen normal adet kanaması gibi çok oluyor bazen lekelenme şeklinde oluyor iki ayrı doktora gittim ikisi de hiçbir şeyin yok dedi biri primolut diye bi ilaç verdi kullanınca geçti ama ilaç bitince tekrar başladı diğeri progestan verdi kullanınca geçti ama bitince tekrar başladı şimdi tekrar başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama başına böyle bir şey gelen varmı nedensiz kanaması olan korkuyorum açıkçası... ben ki pkolu biri olarak ilaçsız yılda ancak 3-4 kere adet olan biriydim şimdi ise adet olmaktan kurtulamıyorum 9 ay önce sezeryanle doğum yaptım acaba bununla ilgili bir sorun olabilirmi of kafam çok karışık moralim de çok bozuk birilerinin bu konuda beni aydınlatmasına ihtiyacım var...:18::18::18:

arkadaşlar ben en son 15 martta adet oldum adetim bittikten sonra kanlı akıntı başladı ve 2 ay oldu bir türlü geçmiyor bazen normal adet kanaması gibi çok oluyor bazen lekelenme şeklinde oluyor iki ayrı doktora gittim ikisi de hiçbir şeyin yok dedi biri primolut diye bi ilaç verdi kullanınca geçti ama ilaç bitince tekrar başladı diğeri progestan verdi kullanınca geçti ama bitince tekrar başladı şimdi tekrar başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama başına böyle bir şey gelen varmı nedensiz kanaması olan korkuyorum açıkçası... ben ki pkolu biri olarak ilaçsız yılda ancak 3-4 kere adet olan biriydim şimdi ise adet olmaktan kurtulamıyorum 9 ay önce sezeryanle doğum yaptım acaba bununla ilgili bir sorun olabilirmi of kafam çok karışık moralim de çok bozuk birilerinin bu konuda beni aydınlatmasına ihtiyacım var...:18::18::18:

aynı sorun bende de var evli değilm. yarın doktora gidicem eğer farklı birşey söleylerse yazarm buraya

aynı sorunu bende yaşadım. dr.um biteral isim li bir ilaç verdi . rahim içi enfeksiyonun sebep olduğunu söyledi. şimdi iyiyim şükür. çok geçmiş olsun.

aynı sorunu bende yaşadım. dr.um biteral isim li bir ilaç verdi . rahim içi enfeksiyonun sebep olduğunu söyledi. şimdi iyiyim şükür. çok geçmiş olsun.

peki deryacım doktorun enfeksiyon olduğu kanısına nasıl vardı alttan muayene mi etti yoksa tahlil falanmı yaptırdın.. ben alttan vajinal ulatrasonla muayene oldum rahim temiz dedi

benimki strestenmiş rahimn duvarında kalnlaşma var dedi. bi hap verdi bide demir eksikliği için oral solüsyon.diğer herşey temiz.ilaçlar bitince tekrar kontrole gidicem

canım ben 9 aydır bu haldeydim 2 ay önce düzeldim tekarar basladı kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı bende yarın gidecegim bakalım şimdi ne ilacı verecek üstelik dünyanın hormon hapını kullanıp kilo aldım şimdi veremiyorum bile 20 gündür adetli gibiyim karnım belim göğüslerim çok ağrıyor bazen çok geliyor akıntı bazen lekelenme gibi artık şasrıdım bende bakalım ne olcak artık bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum allah herkese şifa versin

canım ben 9 aydır bu haldeydim 2 ay önce düzeldim tekarar basladı kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı bende yarın gidecegim bakalım şimdi ne ilacı verecek üstelik dünyanın hormon hapını kullanıp kilo aldım şimdi veremiyorum bile 20 gündür adetli gibiyim karnım belim göğüslerim çok ağrıyor bazen çok geliyor akıntı bazen lekelenme gibi artık şasrıdım bende bakalım ne olcak artık bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum allah herkese şifa versin

canım sende de mi herhangi bir neden yok şimdiye kadar hangi ilaçları kullandın o kadar gıcık bir ddurumki dediğin gibi Allah hepimizin şifasını versin doktordan sonra haber ver olurmu uygarcım

canım sende de mi herhangi bir neden yok şimdiye kadar hangi ilaçları kullandın o kadar gıcık bir ddurumki dediğin gibi Allah hepimizin şifasını versin doktordan sonra haber ver olurmu uygarcım

ben burada yazdığınız tümilaçları kullandım aynen biz anlamadık neden olyor diyorlar bakalım öğleden sonra gidecegiz inş artık iyileşirim yaaa bıktım çünkü psikolojim bozuldu artık

ayyy bende deliricem
bi oldu korktum doktora gittim hemen
idrar yollarımda enfeksiyon çıktı
nese ilaç verdi kullandım geçti
2 ay sora tekrar oldu yine gitim bu sefer idrar temiz çıktı
bekar olduğum için alttan muayende edemedi
sadece akıntıma baktı oda normal dedi
yine antibiyotik verdi
ben hemen içmedim ilacı
o arada bi iki defa yine oldu ama böle çok az
sora ilacı kullandım
bi daha olmadı bakalım
sinir bi durum onu görünce öle korkuorum resmen

ayyy bende deliricem
bi oldu korktum doktora gittim hemen
idrar yollarımda enfeksiyon çıktı
nese ilaç verdi kullandım geçti
2 ay sora tekrar oldu yine gitim bu sefer idrar temiz çıktı
bekar olduğum için alttan muayende edemedi
sadece akıntıma baktı oda normal dedi
yine antibiyotik verdi
ben hemen içmedim ilacı
o arada bi iki defa yine oldu ama böle çok az
sora ilacı kullandım
bi daha olmadı bakalım
sinir bi durum onu görünce öle korkuorum resmen

ben kaç kere doktora gittim benden idrar tahlili istemedi acaba bende de mi enfeksiyon var bi daha mı gitsem of bilemiyorumki

canım bende 17 sinde gittim tüm şikayetimi anlattım doktor bana akıntında rahatsız eden bir koku var mı dedi evet dedim (ki gercekten saat bası ped deiştirmek zorundayım rahatsız olyorum sanki kokuyorum hissi var ama tabi sadece bana kokuyormuş birazda titiz bir insanımdır) böle diyince bana da test verdi hem idrar hem kan enfeksiyon olabilir dedi birde ben gecen sene 3 aylık iğnelerden vurunmuştum 4 ay kanamam oldu sonraki 4 ayda adet olmadım son 2 aydır iyidim ama yine basladı tam 20 gün oldu doktora artık ağladım:43: beni kurtarın dedim kafayı yiyecegim psikolojim alt üst oldu ne olur artık beni kurtarın dedim kanser mi oldum :26:neden geçmiyor ki dedim doktorda cok üzüldü benimle çok ilgilendi saolsun yarın testlerimi yaptırcam ve test sonucumu gösterecegim bence sende baska bir doktora git utanma sıkılma anlat derdini allahım acil sifalar versin çok canım sıkkın sürekli ağlıyorum rabbim kimseye dermansız dert vermesin

canım bende 17 sinde gittim tüm şikayetimi anlattım doktor bana akıntında rahatsız eden bir koku var mı dedi evet dedim (ki gercekten saat bası ped deiştirmek zorundayım rahatsız olyorum sanki kokuyorum hissi var ama tabi sadece bana kokuyormuş birazda titiz bir insanımdır) böle diyince bana da test verdi hem idrar hem kan enfeksiyon olabilir dedi birde ben gecen sene 3 aylık iğnelerden vurunmuştum 4 ay kanamam oldu sonraki 4 ayda adet olmadım son 2 aydır iyidim ama yine basladı tam 20 gün oldu doktora artık ağladım:43: beni kurtarın dedim kafayı yiyecegim psikolojim alt üst oldu ne olur artık beni kurtarın dedim kanser mi oldum :26:neden geçmiyor ki dedim doktorda cok üzüldü benimle çok ilgilendi saolsun yarın testlerimi yaptırcam ve test sonucumu gösterecegim bence sende baska bir doktora git utanma sıkılma anlat derdini allahım acil sifalar versin çok canım sıkkın sürekli ağlıyorum rabbim kimseye dermansız dert vermesin

evet canım araştırığ iyi bir doktora gidicem ben de tüm tahlillerimin yapılmasını istiyecem inşallah nedenini de anlarsınız çünkü doktorların herşeyiniz normal diyip geri göndermesi de çok sinir bozucu sorun neyse öğrenilsin ki çaresine bakılasın dimi inşallah kötü bişey çıkmaz

canım teset sonuclarımda enfeksiyon çıktı antibiyotik ilaçlar vermiş gecer dedi doktor eger geçmezse yine gel dedi bende memlekete gidyorum dedim ihmal etme git dedi ama bunları kullanırsan gecer dedi sende bir an önce git

geçmiş olsun herkese ..benimde adet günüm geldi aynı dediğiniz gibi kanlı akıntı var sadece belim çok ağrıyo..test yaptım hamilede değilim ..nden olabilir acaba sizlerinde oldumu daha önce..

Back