• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durmayan kanamalar veyahut çok fazla kanama yaşamak

ECE 33

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
3
0
1
37
Kadın doğum hastalıklarına gittigimde aşırı kanamam vardı ve hasta bezi kullanmaya kadar gitti bu da beni hem mutsuz hemde hastanelik edecek kadar oluyordu kadin dogum uzmanına gittim seninle uğraşmam ürolağa git o baksin dedi ve oda bana senin icin yapabilecegim sadece seni menopoza sokmak olabilir kanaman gercekten fazla dedi ama dayanamazsin sen bilirsin dedi bende ikilemde kaldım basina boyle birsey gelen varmi arkadaşlar hangisine gitsem erken menopoza dayanamazsin diyor bu konuda ne yapabikirim bilmiyorum hem korkuyorumda ve üzülüyorum hasta bezi kullanmaktan yoruldum masrafi olusan kokusu rahatsizlik vermesi hastanelik olmak berbat bisey ben henuz 33 yasimdayim

Alanında uzman başka doktora gitseniz. Seninle uğraşamam diyen doktor ilk defa duyuyorum. Kansızlıktan veyahut başka şeylerden ölmenizmi gerekir.
Çok geçmiş olsun isterseniz bulunduğunuz yere yakın doktor önerileri alın bu siteden.

Ayni sekilde bende oyle dedim doktora kansizliktan olmem mi bekleniyor diye kanim bir ara 8 oldu 1 unite kan verildi 40 tane kan ignesi 15 tane kuvvet 8gnesi ayaktayim ama hangisine gitsem hep ayni sey deniyor bilemiyoruz ya iste lestik top gibi hep birbirlerine gönderiyorlar

Ayni sekilde bende oyle dedim doktora kansizliktan olmem mi bekleniyor diye kanim bir ara 8 oldu 1 unite kan verildi 40 tane kan ignesi 15 tane kuvvet 8gnesi ayaktayim ama hangisine gitsem hep ayni sey deniyor bilemiyoruz ya iste lestik top gibi hep birbirlerine gönderiyorlar
Özel hastaneye git canım normal değil bu durun

Benim bundan bi 10 yıl önce benzer bi olay başıma gelmişti. Kanamam durmuodu ,hem çok uzun sürüodu hem de cok fazla geliodu.Doğum kontrol hapı kullanmıştım bi süre,adetim düzelmişti.Yalnız bu süreçte alakası var mı bilmiyorum ama tiroid hastası olduğum da ortaya cıkmıstı.Haşimatoyum,tedaviye başladım vs.
Bence önce düzgün bir kadın doğumcuya sonra da endokrin uzmanına görünün derim.Umarım en kısa zamanda probleminiz çözülür.Geçmiş olsun.

Back