Durduk Yere Akla Gelen Sümsük Eski Sevgili

Akla gelen eski sevgili

• Ankete Katılan
    6

kucukhanimmm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
48
11
24
Kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah,çok muzdarip olduğum bir dertten bahsedicem.Yahu bu durduk yere akla gelen -üstelik kötü de biten bir ilişki olduğu halde- eski sevgiliyi napıcaz ya Yani bir sene oldu bişe hissetme olayını da çoktan geçtim ama hani böyle bi an oluyor bi anınız aklına geliyo çok sinir bozucu gerçekten.Aklıma gelmeyi bile haketmiyor diyorum,geçenlerde de bi erkek arkadaşımın telefonunda bir şeye bakıyoduk ortak arkadaşı ikimizin de her neyse galerisinde birden onun bi kızla fotoğrafını gördüm aniden o an görmemiş gibi yaptım bişey de sormadım ona ama içim bi ezilmedi değil üstelik nefret ederdi fotoğraf çekilmekten.Kız arkadaşıdır diye düşündüm bi de kendime baktım her şeyden midem bulanmış karşı cins görünce müsaade isteyip kusmaya gidiyorum falan bu mu adaletin yarabbbbim demeden edemiyorum.Ve şunu çok merak ediyorum aklına gelmiyorum mudur ya bence gelmeliyim de üzülsün biraz Gerçi hayat böylelerine güzel ne üzülmesi ,galiba bu fotoğraf meselesinden sonra nüksetti bi şeyler bende hemencecik geçsin gitsin ya dolunay etkisi de olabilir aslında Siz de böyle şeyler yaşıyo musunuz yorumlarınızı esirgemeyyyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…