• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Duratest hatalı mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

peraal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Dün akşam ve bugün sabah gebelik testi yaptım duratest markası fakat şikayeti çok varmış pozitif gösterip negatif çıkan eczane en iyisi dedi verdi şuan bunalıma girdim bayağı pozitif başına gelen var mı ?
IMG_3881.webp

Dün akşam ve bugün sabah gebelik testi yaptım duratest markası fakat şikayeti çok varmış pozitif gösterip negatif çıkan eczane en iyisi dedi verdi şuan bunalıma girdim bayağı pozitif başına gelen var mı ?Eki Görüntüle 3724427
Bu kadar net pozitiftir hata olduğunu sanmıyorum bence kan verin hatta beta baya yüksek cikacak öyle hissettim şuan 🌸

Bu kadar net pozitiftir hata olduğunu sanmıyorum bence kan verin hatta beta baya yüksek cikacak öyle hissettim şuan 🌸
Az önce gittim verdim kan sonucu bekliyorum inşallah test kandırmıyordur ilk defa böyle bişey başıma geldi

Yaaa hayırlı olsun dedim beta baya yüksek cikacak diye sağlıkla gelsin inşallah🌸 Önümüzdeki haftaya kadın doğuma giderseniz keseyi görürsünüz
İnşallah çok teşekkür ederim bilmiyorum çocuğun var mı ama ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN 🌸

Hayırlı olsun. Regl kaç gün gecikmisti

Back
X