- 21 Şubat 2025
- 21
- 0
- 1
- Konu Sahibi pembegulll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ama markayı bilmiyorum yalancı pozitif verır mı yarın kan verın benceMerhaba, 18 şubatta hastanede beta <0.5 çıktı daha sonra evde 20 şubatta test yaptım belirgin çizgi gördüm, bugün öğlen tekrar yaptım ve negatif çıktı, reglime 3 gün var. Galiba yalancı pozitifi gördüm. Sizdede böyle yalancı pozitif çıkmış mıydı?
reglim gecikene kadar beklemeyi düşünüyorum, yalancı pozitiftir diye düşünüyorum, yarın normal gebelik testi yapacam amaVar ama markayı bilmiyorum yalancı pozitif verır mı yarın kan verın bence
Artımed olmamasına dikkat edinreglim gecikene kadar beklemeyi düşünüyorum, yalancı pozitiftir diye düşünüyorum, yarın normal gebelik testi yapacam ama
O testtende yapmıştım kuruma çizgisi olduğu belli oluyor zaten. Ama bu testte böyle görmek beni çok şaşırttıArtımed olmamasına dikkat edin
B good diye bir marka almıştım bugün, inşallah yalancı pozitif gösteren marka değildir o daArtımed olmamasına dikkat edin
Geçen ay ben yaptım 10 dk bile olmadan ikinci cızgi çıktı malesefO testtende yapmıştım kuruma çizgisi olduğu belli oluyor zaten. Ama bu testte böyle görmek beni çok şaşırttı
Hiç duymadım bu markaları sanmam değildir erken gebelikse şimdi bile yapsanız hamile iseniz çıkarB good diye bir marka almıştım bugün, inşallah yalancı pozitif gösteren marka değildir o da
Erken gebelik testi değil malesefHiç duymadım bu markaları sanmam değildir erken gebelikse şimdi bile yapsanız hamile iseniz çıkar
Yaa, doğrudurGeçen ay ben yaptım 10 dk bile olmadan ikinci cızgi çıktı malesef
Sabah yapınca buraya atın bakalım inşallah iki çizgili bi test olurErken gebelik testi değil malesef
Yok maalesefSabah yapınca buraya atın bakalım inşallah iki çizgili bi test olur