Dupheston kullanimi

Gamzwnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
7
0
1
23
Ben gebe olmak istiyodum ama adet düzensizliğimde vardı doktor verdi ama ben 1 ay boyunca her gün kullandım 3 kutu vermişti bitene kadar kullandım ara vermeden bitikten sonra kahverengi leklenmem oldu çamur gibi 3 gün ara ara tam 25 gün oldu hayla yok sizde yasiyan var mı bu sorunu

Ben gebe olmak istiyodum ama adet düzensizliğimde vardı doktor verdi ama ben 1 ay boyunca her gün kullandım 3 kutu vermişti bitene kadar kullandım ara vermeden bitikten sonra kahverengi leklenmem oldu çamur gibi 3 gün ara ara tam 25 gün oldu hayla yok sizde yasiyan var mı bu sorunu
Doktorunuza bi danışın. Duphaston bebek varsa korur bebek yoksa adet sokturur ilaci biraktiktan sonra 10 gun icinde adet olmaniz gerekli. Birde duphaston oyle cok uzun sure kullanmissiniz ondanmi boyle oldu acaba bende cok zaman duphaston kullandim hatta tup bebek transferimde tutmasi icinde duphaston kullandim cok sukur tutmustu

Yanlış kullandığımı düşünüyorum ama herkes adet söktürücü olark geçtiği için şuan adet olmam gerekirdi diye düşünüyorum çünkü söktürücü adı üstünde ama olmadım öyle şişlik fln da yok

Ben yasadin duphastondan sonra adet olmayi beklerken olmadim sonra da kist oldugunu ogrendim malesef

Yanlış kullandığımı düşünüyorum ama herkes adet söktürücü olark geçtiği için şuan adet olmam gerekirdi diye düşünüyorum çünkü söktürücü adı üstünde ama olmadım öyle şişlik fln da yok
Yanlis kullanacak bisi yokki sabah aksam 1er kez alinacak

Bana ezcanedeki kadın günde iki kere ve bitene kadar kullan dedi 25 gün oldu adet olmadim bı kere test yapmıştım uzun zaman oldu ama negatifdi şuan yapmaya korkuyorum negatifdir diye

Back
X