Duphaston

elifp11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
40
8
25
3 aydır adet olmadığım için doktor duphaston verdi bitti ilaç adet olmayı bekliyorum kasıklarım ağrıyor olacağım yakında da gecikme için kullanıp adet olduktan sonra yumurtlayıp hamile kalan oldu mu çok merak ediyorum

Benim etrafımda ve burada hamile kalan çoğu kişiyi gördüm.
Kendim kullandığım ilk ay şiddetli kasık ve meme ağrısı geçiriyordum, dayanılmayacak kadar ağrım vardı. Bu ay ikinci ayımdayım ilaçın ama bu ay çok sakin geçiyor..

Bana bir kutu verdi diğer ay kendiliğinden adet olmazsam tekrar gideceğim ama kasık ağrısı bende de fazla adet olduktan sonra yumurtlamayı takip edeceğim

Bende de adet düzensizliği olduğu için doktor duphaston verdi 10 gün kullandım dün bitti tüp bebek tedavisine başlıycaz eğer adet olursam duphaston bittikten kaç gün içeresinde adet olunur bilginiz var mı birde bende sivilce yaptı duphaston ilacı sivilce yapar mı

Ben ilaç bittikten 1 hafta sonra oldum

Geçen ayda kullandım ben bitince hemen olmuştum bu ay olmadım inşallah olurum dün bitti ilacım henüz daha 1 gün oldu yani

En geç 5 gün içinde olmanız gerek. Adetten hep önce sivilcem çıktığı için net cevap veremicem )

Benim ilk defa çıktı sivilce hiç çıkmaz normalde oda ilacı kullandıktan sonra oldu

Belki de doğal yolla hamilesin adet gecikmen mi oluyor hep benim ilk defa oldu 3 aydır olmuyordum
Evet canım âdet gecikmem oluyor hep benim doktorumda duphastonu kullan dedi adet olmak için kullandım adet olunca 2. Günü gel dedi tüp bebek tedavisi için iğne kullanmaya başlıyacam geçen ayda duphaston kullandım bittikten hemen sonra âdet olmuştum şimdi olmadım doktorum normalde 1 hafta içinde olursun demişti

Normal adet olduktan sonra gayette yumurtlayıp hamile kalabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…