Duphaston

İnşallah güzel haberler alırız şuan 6 gün oldu hap biteli hala gelen giden yok şuan net olan şey bel ağrısı bugün karın ağrısı hiç yasamadim Perşembe gunune kadar beklicem gelmezse kan vericem bakalım hayirlisi umarım seninde rabbim gonlune göre verir

Ay İnşAllah ,Aminn. Benim normalde döngüm 40 günü geçtiği için 40cı günden sonra bir şey çıkmazsa kan veririm

Ay İnşAllah ,Aminn. Benim normalde döngüm 40 günü geçtiği için 40cı günden sonra bir şey çıkmazsa kan veririm
İnşallah güzel haberler alırsın canım ....dün akşam 8 gibi 50 kuruş büyüklüğünde açık pembe bir akıntı oldu ama o saaten bu saate kadar gelen gid n yok bugün 7 ci gün gecikmenin perşembeye sabirsizlikla bekliyorum

Ayyyyyy dunden bugune gelmediyse bu bi belirti ola bilir Hadi InsAllah sirtiniz hala agriyor mu?

Ayyyyyy dunden bugune gelmediyse bu bi belirti ola bilir Hadi InsAllah sirtiniz hala agriyor mu?
Hamileyim canım bugün öğrendim 5223 beta HCG bel ağrım hala var ara ara rabbim nasip edince oluyor bir sene dene olmasın sonra regli düzenim bozuldu 15 günde bir olmaya başladım doktorda düzenlemek için duphaston verdi ilk kullandığım ay hamile kaldım şaka gibi

Ayyyy cokkk sevindimm Demek duphaston ise yariyormus))) peki bisey sorucam siz direk kan testi mi yaptirdiniz? Yoksa evde test de yapmistiniz. Benim bugun tam 1 ay oldu gecen ayin 4u olmustum. Dun evde test yaptim negatif cikti. Ama hala benim de meme agrisi gobek alti agri ve ara sira hafif sirt agirisi devam ediyor. Bilemedim belki de psikolojik)

Kan verdim ben canım gebelik testiyle uğraşmadım hiç yapıp üzülmek istememiştim 10 gün bekler kan veririm dedim bekledim oldu Allah'ın izni ile inşallah sende tez zamanda sevinçli haberini alirsin

Kan verdim ben canım gebelik testiyle uğraşmadım hiç yapıp üzülmek istememiştim 10 gün bekler kan veririm dedim bekledim oldu Allah'ın izni ile inşallah sende tez zamanda sevinçli haberini alirsin
Amin InsAllah
Bir daha tebrikler
Ben de bekleyim 10 gun o zaman bakalim neolur:)

Ben adet oldum malesef hamile değilim kısmet. Sizin nasıl gidiyor.
Şuan 6+4 hamileyim ama kalp atışını hala duymadik yolk sac denilen kesenin de büyük olduğunu söyledi Dr yarın kontrolüm var ama ben 8 haftalık olana kadar beklemeyi düşünüyorum herşey Allah'tan sağlıksız bir gebelikse zaten düşükle sonuçlanır diye düşünüyorum ama o şekilde bile belirti yok inşallah yarin kalp atışını duyarim canım ... Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin ...

Amin inşallah canım

Aaa çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Amin inşallah canım
Slm bugün Dr. Gittim Alttan baktı yine kalp atışını duyamadik ama kesenin şekli bozulmamış yolk sac sabit kalmış buyumemis bebeğin boyu crl 4.5mm ... Bu yolk sac baya araştırdım Kaan Kocatepe diye bir dr var baya bilindik bir Dr YouTube de videoları var o bile yolk sac için 3.5 mm ile 5.5 mm arasını normal kabul ediyoruz diyor ama benim gittiğim Dr ise 3mm den sonrasi odemdir diye söylüyor anlamadım pazartesiye kadar bekleyelim tekrar dedi. Birde odaya girince ilk sorduğu bana kanaman lekelenmen oldumu hiç dedi yok dedim bel kasik karın ağrım bile yok dedim hayırlısı ya ...

Bence sen başka bir doktora daha görün tek doktorla kalma. Bana bebeğin gelişimi durmuş dediklerinde bile 3 doktor gezdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…