• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUPHASTON VE FOLBIOL KULLANANLAR

Duphaston u ne için verdi doktor size. Genelde adet düzenleyici için de kullanılir ama ben tüp bebek tedavisinde transfer sonrasında kullandım bebek tutunsun diye.
Folbiol doktorlar pek onermez tavsiyem daha başka bir folik asit kullanman. Ayrıca folbiol hamile kalmaya yardımcı olmaz. Olası hamilelik için bebeğe vitamin olsun diye.

Duphastonun allah cezasını versin .. beni maffeden ilaç .. kist için kullandım . Umarım sizde işe yarar .. 🥰 her beden aynı değil sonuöta

Duphaston u ne için verdi doktor size. Genelde adet düzenleyici için de kullanılir ama ben tüp bebek tedavisinde transfer sonrasında kullandım bebek tutunsun diye.
Folbiol doktorlar pek onermez tavsiyem daha başka bir folik asit kullanman. Ayrıca folbiol hamile kalmaya yardımcı olmaz. Olası hamilelik için bebeğe vitamin olsun diye.
Merhaba folbiol için neden önermezler biliyor musunuz?

yumurtlamayı destekleyici folik asit hangisi biliyor musunuz

Duphastonu bilmem ama Folbiol bir folikasit yani vitamin hamile kalmanızı sağlamaz.

doktor tutunsun diye verdi duphastonu folbiol uda vitamin olrak devam edebilrisin dedi belili gün verdi ilişki için bakalım deneyeceğiz allahın izniyle inşallah tutunur bebeğimmm

ilk gebeliğimi duphaston sayesinde gebe kalmıştım . Kullanın bi yan etkisini görmedim ben.

Günde kaç kere kullandınız ve ne zaman başladınız ? Bana klomen verdi doktor sonra da duphaston kullan dedi.
aslında doktor söylemesi gerekli , bazıları sabah akşam veriyor bazıları günde tek , adetin il gününden sayarak 15.gün kullanmaya başlamıştım günde bir tane

Benim reçetemde günde 2 yazıyor fakat klomeni günde bir kere ile başlatmıştı. O yüzden kafam karıştı.

Back
X