- 17 Eylül 2020
- 62
- 21
- 3
- Konu Sahibi cennet_ayvaz
EKİMDE KULLANMAM İÇİN DUPHASTON VE FOLBIOL VERDİ DOKTOR 7 EKİM 9 KİM 11 EKİM İLİŞKİ ÖNERDİ HAMİLE KALABİLEN VARMI ACABA BU İLAÇLARLA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba folbiol için neden önermezler biliyor musunuz?Duphaston u ne için verdi doktor size. Genelde adet düzenleyici için de kullanılir ama ben tüp bebek tedavisinde transfer sonrasında kullandım bebek tutunsun diye.
Folbiol doktorlar pek onermez tavsiyem daha başka bir folik asit kullanman. Ayrıca folbiol hamile kalmaya yardımcı olmaz. Olası hamilelik için bebeğe vitamin olsun diye.
yumurtlamayı destekleyici folik asit hangisi biliyor musunuzDuphaston u ne için verdi doktor size. Genelde adet düzenleyici için de kullanılir ama ben tüp bebek tedavisinde transfer sonrasında kullandım bebek tutunsun diye.
Folbiol doktorlar pek onermez tavsiyem daha başka bir folik asit kullanman. Ayrıca folbiol hamile kalmaya yardımcı olmaz. Olası hamilelik için bebeğe vitamin olsun diye.
inaşllah canım bebeğim tutunsun diye verdiDuphastonun allah cezasını versin .. beni maffeden ilaç .. kist için kullandım . Umarım sizde işe yarar ..her beden aynı değil sonuöta
Sanırım yüksek doz oluyormuş ya da yükleme doz mu ne bir doktor var Instagram'da halise yolli o paylaşmıştı onermiyorum diye. Kendi doktorum da önermedi folidoce kullanıyorumMerhaba folbiol için neden önermezler biliyor musunuz?
Günde kaç kere kullandınız ve ne zaman başladınız ? Bana klomen verdi doktor sonra da duphaston kullan dedi.ilk gebeliğimi duphaston sayesinde gebe kalmıştım . Kullanın bi yan etkisini görmedim ben.
aslında doktor söylemesi gerekli , bazıları sabah akşam veriyor bazıları günde tek , adetin il gününden sayarak 15.gün kullanmaya başlamıştım günde bir taneGünde kaç kere kullandınız ve ne zaman başladınız ? Bana klomen verdi doktor sonra da duphaston kullan dedi.
Klomen ve duphaston kullanım amaçları farklı ilaçlar. Kullanım dozu tabiki farklı olacak canım üzerinde ne yazıyorsa öyle kullanBenim reçetemde günde 2 yazıyor fakat klomeni günde bir kere ile başlatmıştı. O yüzden kafam karıştı.
Dozu yüksek olduğundan önermiyorlar. Elinizde varsa 2 ya da 4 parçaya ayırın, günde bir parçasını alin.Merhaba folbiol için neden önermezler biliyor musunuz?