- 2 Mayıs 2016
- 73
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duphaston hamile kalmak için değil sanırım. Bana regl im düzenli olsun diye verdi. Ayrıca gebelik olursa tutunma sağlarmış. Ben kullanıyorum ama bana kimyasal gebelikten sonra verdi. Ben henüz hamile kalamadım. Ama ben de polikistik var. İnşallah olurAdetin 16.gunu duphaston, d vitamini ve multivitamin başlattı doktorum.13. gün gittim bı hafta yumurtlama gunlerimmis.hamile kalabilmek için.baska bı sorunum yok.boyle olupta hamile kalan varmı??.duphaston 5 gün sonra bitecek.cok merak ediyorum tuttumu acaba diye.
Hamile kalmaya da yardımcı bı ilaç sanıyorum.bel ağrısı,hafif bulantı baş dönmesi yapiyo bende sizde de yapiyormuDuphaston hamile kalmak için değil sanırım. Bana regl im düzenli olsun diye verdi. Ayrıca gebelik olursa tutunma sağlarmış. Ben kullanıyorum ama bana kimyasal gebelikten sonra verdi. Ben henüz hamile kalamadım. Ama ben de polikistik var. İnşallah olur
Ben de yapmadı ama yan etkilerde yazıyordu galiba bunlarHamile kalmaya da yardımcı bı ilaç sanıyorum.bel ağrısı,hafif bulantı baş dönmesi yapiyo bende sizde de yapiyormu
Canım kullandığın inositol takviyesi varmı.pçayasa çok var.kararısz kaldım.inofolic kullandım ama değiştirmek istiyorumDuphaston hamile kalmak için değil sanırım. Bana regl im düzenli olsun diye verdi. Ayrıca gebelik olursa tutunma sağlarmış. Ben kullanıyorum ama bana kimyasal gebelikten sonra verdi. Ben henüz hamile kalamadım. Ama ben de polikistik var. İnşallah olur
Ben policaps kullanıyorum kuzum doktorum verdiCanım kullandığın inositol takviyesi varmı.pçayasa çok var.kararısz kaldım.inofolic kullandım ama değiştirmek istiyorum
Merhaba, 16 ocak son adet tarihimdi, doktor kistim olduğu için duphaston kullanmamı söyledi, 10ngün sabah akşam kullandım, bitince 6 7 gün sonra adet olacağımı söyledi kullananlar. Tam adet olacağım diye beklerken şüphe düştü test yaptım (erken gebelik testi' pozitif çıkınca kan testi) şu an 4-5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. :)Adetin 16.gunu duphaston, d vitamini ve multivitamin başlattı doktorum.13. gün gittim bı hafta yumurtlama gunlerimmis.hamile kalabilmek için.baska bı sorunum yok.boyle olupta hamile kalan varmı??.duphaston 5 gün sonra bitecek.cok merak ediyorum tuttumu acaba diye.
Zaten bu ilaç gebelik olursa tutunmasını da yardımcıMerhaba, 16 ocak son adet tarihimdi, doktor kistim olduğu için duphaston kullanmamı söyledi, 10ngün sabah akşam kullandım, bitince 6 7 gün sonra adet olacağımı söyledi kullananlar. Tam adet olacağım diye beklerken şüphe düştü test yaptım (erken gebelik testi' pozitif çıkınca kan testi) şu an 4-5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. :)
Merhaba hayırlı olsun öncelikle.. gebelikte de duphaston u kullandınız mı?Merhaba, 16 ocak son adet tarihimdi, doktor kistim olduğu için duphaston kullanmamı söyledi, 10ngün sabah akşam kullandım, bitince 6 7 gün sonra adet olacağımı söyledi kullananlar. Tam adet olacağım diye beklerken şüphe düştü test yaptım (erken gebelik testi' pozitif çıkınca kan testi) şu an 4-5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. :)
Pco u vardı sende canımMerhaba, 16 ocak son adet tarihimdi, doktor kistim olduğu için duphaston kullanmamı söyledi, 10ngün sabah akşam kullandım, bitince 6 7 gün sonra adet olacağımı söyledi kullananlar. Tam adet olacağım diye beklerken şüphe düştü test yaptım (erken gebelik testi' pozitif çıkınca kan testi) şu an 4-5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. :)
Adet bitiminden 1 hafta kadar sonra kullandım 10 gün, gebeliği yeni öğrendim. Yani kullanırken hamile kalmışım :)Merhaba hayırlı olsun öncelikle.. gebelikte de duphaston u kullandınız mı?
Hayır, 3,5 cm çikolata kistim var uzun süredir aynı boyuttaydı, şu an durumu bilmiyorum, önümüzdeki hafta doktor kontrolünde anlayacağız bakalım.Pco u vardı sende canım
1,5 yıldır deniyorduk, kullandığım ilk ay böyle oldu, inşallah devamında da sorun çıkmadan ilerler :)Zaten bu ilaç gebelik olursa tutunmasını da yardımcı
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli1,5 yıldır deniyorduk, kullandığım ilk ay böyle oldu, inşallah devamında da sorun çıkmadan ilerler :)
Hayirli olsun sağlıkla büyüsünAdet bitiminden 1 hafta kadar sonra kullandım 10 gün, gebeliği yeni öğrendim. Yani kullanırken hamile kalmışım :)
Belirtileriniz nelerdiMerhaba, 16 ocak son adet tarihimdi, doktor kistim olduğu için duphaston kullanmamı söyledi, 10ngün sabah akşam kullandım, bitince 6 7 gün sonra adet olacağımı söyledi kullananlar. Tam adet olacağım diye beklerken şüphe düştü test yaptım (erken gebelik testi' pozitif çıkınca kan testi) şu an 4-5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. :)