• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullanip hamile kalanlar

Canım sen kullandın mı ne durumdasın benimde ilaç biteli 8 gün oldu ne gelen var ne giden
Arkadaşlar ben de dün başladım bu ilaça peki size test yapıldımı öncesinde bana yapılmadı test falan rutin genel muayneye gitmiştim cuma günü ebe gelince doktoru aradım ne alaka bu ilaç diye yazdığında anlaşmamıştım çünki hormonları yeniliycek dedi

Arkadaşlar ben de dün başladım bu ilaça peki size test yapıldımı öncesinde bana yapılmadı test falan rutin genel muayneye gitmiştim cuma günü ebe gelince doktoru aradım ne alaka bu ilaç diye yazdığında anlaşmamıştım çünki hormonları yeniliycek dedi
Banada test yapılmadı pko var bende regl olmam için verdi tedaviye başlıcaz 9. Günümde oldum bugün

Ben iki yıllık evliyim, iki düşük yaptım. Düşük sonrasi gen tahliline yönlendirildik. Üc ay sonucları bekledik. sonuclar normal geldi. Şimdi rahim filmi çekilmesi gerekiyor, eşinizin de sperm tahlili olması lazim dediler. Bu süreçte çok bekledik. Evliligimin ilk altı ayı vajinusmus problemini aşmakla geçirdik. Şimdi duphaston ilacını verdi doktor. Bittikten sonra adetin ilk günü hormonlara bakacaklarmış. Adetim bittikten sonra rahim filmi. Bana bu anlatılanlardan sonra sanki önümde yıllar varmıs gibi geliyor. 02 temmuzda bitti ilacim. Bugün üçüncü gun hala adet olmadım. Ölüm zamanı nasıl Allahin takdiriyse, bir insanin rahme düşme zamanı dünyaya gelme zamanı da Allah'ın takdiri diyorum. Sebepler bahane elimizden geleni yaptıktan sonra, takdir Allah'tan. Rabbim isteuen herkese nasip etsin. Sabirla bekliyoruz

Back
X