- 4 Haziran 2020
- 479
- 427
- Konu Sahibi Evhamli123
Merhaba adet düzensizliği için 3 ay qlairista doğum kontrol hapı kullandım. Son kutu 9 ocakta bitti regl olmadım. Dün doktora gittim bana duphaston ilacını verdi. Günde 1 defa 5 tane kullanmamı söyledi. Ilk defa bu ilacı kullanıyorum. Ilacın paketini açtığımda 20 tane hap olduğunu gördüm şaşırdım. Acaba ben mi yanlış anladım günde 1 defa içsem 15 hap boşa gitmiş olacak. Doktorumu aradım ulaşamadım. Farklı bir prof. doktora sordum. Bana bu ilacı günde 2 defa kullanmam gerektiğini söyledi. Günde 1 defa kullanmak tıp dışı bir harekettir dedi.
Kendi doktorum aradığımı gördüğünde bana tekrar dönüş yaptı. Günde 1 defa 5 gün boyunca kullanmamı söyledi. Israrla günde 1 defa diyor. Ben hangi doktoru dinlemeliyim bilmiyorum.
Kendi doktorum zaten ıstemedigim qlairista ilacını yazmıştı zorla diretmisti bunu kullan diye. Adet olmuyorum bunu kullanınca dediğim halde. Sonuç adet olmadım.
Kullananlar nasıl kullandınız? Günde 1 defa mı 2 defa mı kullanmalıyım ?
Kendi doktorum aradığımı gördüğünde bana tekrar dönüş yaptı. Günde 1 defa 5 gün boyunca kullanmamı söyledi. Israrla günde 1 defa diyor. Ben hangi doktoru dinlemeliyim bilmiyorum.
Kendi doktorum zaten ıstemedigim qlairista ilacını yazmıştı zorla diretmisti bunu kullan diye. Adet olmuyorum bunu kullanınca dediğim halde. Sonuç adet olmadım.
Kullananlar nasıl kullandınız? Günde 1 defa mı 2 defa mı kullanmalıyım ?