Duphaston hamile kalmak için değilde eğer hamile kalırsan bebeğin daha iyi tutunabilmesi için hamile kalmazsanda adetin geçirmemesi için bende kullanıyorum şuanÇatlatma iğnesinden sonra duphaston kullanıyorum, sizde kullandınız mı hamile kalmak için Ve faydasını görenler varmı.
Siz ne içinDuphaston hamile kalmak için değilde eğer hamile kalırsan bebeğin daha iyi tutunabilmesi için hamile kalmazsanda adetin geçirmemesi için bende kullanıyorum şuan
Ben famara kullandım öncesinde daha sonra çatlatma iğnesinden sonra estrofem kullanmaya başladım bi hafta sonra da duphaston kullanmaya başladım adetime 8 gün var bekliyorum bakalımSiz ne için
İnşallah hayırlı evlat nasip eder RabbimBen famara kullandım öncesinde daha sonra çatlatma iğnesinden sonra estrofem kullanmaya başladım bi hafta sonra da duphaston kullanmaya başladım adetime 8 gün var bekliyorum bakalım
Kaç gün sonra regl oldunuzduphaston kullandım bitince regl oldum femara başladım o bitince çatlatma iğnesi oldum hamile kaldım
Adet oldunuz muDuphaston hamile kalmak için değilde eğer hamile kalırsan bebeğin daha iyi tutunabilmesi için hamile kalmazsanda adetin geçirmemesi için bende kullanıyorum şuan
Bn adet oluyorum 2.günümhaptan sonra bir türlü hastalanmadım . Siz ne yaptınız
Ben 7 gün geçti hala olamadımBn adet oluyorum 2.günüm
Çatlatma iğnesi kullanmışmıydnBen 7 gün geçti hala olamadım
Hayır sadece bu hapı içtimÇatlatma iğnesi kullanmışmıydn
Kendi kendime adet oldum hamile olabilirmisinizhaptan sonra bir türlü hastalanmadım . Siz ne yaptınız
Pazartesi kan verdim gebelik yokmuş bir hafta geçti hala olmadımKendi kendime adet oldum hamile olabilirmisiniz
Normalde düzenli midir adetlerinPazartesi kan verdim gebelik yokmuş bir hafta geçti hala olmadım
Evet canım 1-2 gün oynar bu kadar uzun süre hiç olmadı. Sürekli midem bulanıyor napcam bilmiyorumNormalde düzenli midir adetlerin
Tekrar bi test yapEvet canım 1-2 gün oynar bu kadar uzun süre hiç olmadı. Sürekli midem bulanıyor napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?