Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkDuphaston kullandıktan kaç gün sonra adet oluyorsunuz
2 yil once kullanmistim,herkeste farkli etki verir tabii ama normalde ilac bitiminden sonraki 7 gun icinde olunuyor diye hatirliyorum.Olmazsaniz dr unuza danisin biraz daha bekleyip.
Merhaba ben 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran da da duphaston kullandım gebelik olursa bebek tutunsun diye 14 Haziran Pazar günü de bitti bende yarın kan testi yapcam inşallah hamileyimdir ya siz ne amaçla kullanmıştıniz acaba
Merhaba bendede pko var ve bende kendılıgınden adet olamıyorım doktor duphaston verdı 5 ay ıctım bıkac ay ıcebılırsın demıstı ama bu ay ıcmedım adette olmadım acaba sız oldunuz mu adet ?
Merhaba ben 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran da da duphaston kullandım gebelik olursa bebek tutunsun diye 14 Haziran Pazar günü de bitti bende yarın kan testi yapcam inşallah hamileyimdir ya siz ne amaçla kullanmıştıniz acaba