• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullandıktan kaç gün sonra adet oluyorsunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MuhendisYas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
266
334
33
30
Duphaston bittikten kaç gün sonra adet oluyorsunuz kızlar yarın bir hafta olacak ben hala adet olmadım. Günü gününe de kullandım.

2 yil once kullanmistim,herkeste farkli etki verir tabii ama normalde ilac bitiminden sonraki 7 gun icinde olunuyor diye hatirliyorum.Olmazsaniz dr unuza danisin biraz daha bekleyip.

Duphaston bittikten kaç gün sonra adet oluyorsunuz kızlar yarın bir hafta olacak ben hala adet olmadım. Günü gününe de kullandım.
Bana doktorum 2 haftaya kadar olmazsan normal, 2 haftayi geçerse tekrar görüşelim demisti. Biraktiktan sonra tam 14. gün oldum.

Merhaba ben 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran da da duphaston kullandım gebelik olursa bebek tutunsun diye 14 Haziran Pazar günü de bitti bende yarın kan testi yapcam inşallah hamileyimdir ya 🙏🙏siz ne amaçla kullanmıştıniz acaba

Pcos var bende kendiliğimden adet olamıyorum ben de çatlatma tedavisine başlayacağım bu ay o yüzden kullandım ama adet olmadım merak ettim

Pcos var bende kendiliğimden adet olamıyorum ben de çatlatma tedavisine başlayacağım bu ay o yüzden kullandım ama adet olmadım merak ettim
Merhaba bendede pko var ve bende kendılıgınden adet olamıyorım doktor duphaston verdı 5 ay ıctım bıkac ay ıcebılırsın demıstı ama bu ay ıcmedım adette olmadım acaba sız oldunuz mu adet ?

Merhaba ben 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran da da duphaston kullandım gebelik olursa bebek tutunsun diye 14 Haziran Pazar günü de bitti bende yarın kan testi yapcam inşallah hamileyimdir ya 🙏🙏siz ne amaçla kullanmıştıniz acaba
Selam sız nekadar kullandınız bu ılacı yanı kac ay

Back