• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullananlar

Merhaba kızlar 4 aydir dupaston kullanıyorum , 11 aylık evliyim . Aşılama tedavisi öncesi ve sonrası kullandım bebeğimiz olmadı maalesef ve her ayın 16snda adet görür iken ilkkez bu kadar gecikti ve bugün kahverengi lekelenme oldu böyle olup hamile kalan var mı acaba ?

Merhaba kızlar 4 aydir dupaston kullanıyorum , 11 aylık evliyim . Aşılama tedavisi öncesi ve sonrası kullandım bebeğimiz olmadı maalesef ve her ayın 16snda adet görür iken ilkkez bu kadar gecikti ve bugün kahverengi lekelenme oldu böyle olup hamile kalan var mı acaba ?
Merhabalar bende 11 aylık evliyim geçen ay doktor pko var dedi ve duphaston verdi 1 kutu kullandım hamilelik dusunuyo musun dedi ilacı ona göre vericem dedi ilacı araştırdm gebelik olursa bebeğin tutunması için de faydalı olan bir ilacmis kullandm bitti geçen ay adet olduğum günde bu ay da aynı gün adet oldum.siz aşılama mı oldunuz

Canım ben 15ci gununden her gun 2tane ictim 25ci gune kadar sonra 8gun gecikmem oldu test yaptim pozitiv
Yaa çok sevindim inşallah benimde tutar senin yorumunu okuyunca umut yeşerdi pkolu olmak çok zor hep bi korku ile yaşıyorum rabbim bizede nasip eder inş bebişimi sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻😇

Yaa çok sevindim inşallah benimde tutar senin yorumunu okuyunca umut yeşerdi pkolu olmak çok zor hep bi korku ile yaşıyorum rabbim bizede nasip eder inş bebişimi sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻😇
[/QUOTend
Bende kullandım ilk ay 8 gün gecikmen oldu regl düzensizliği de vardı 8 gün bekledim sonra kanda gebelik ogrendim ve çok çok yeniydi😇

çok sevindim🤗 inşallah çok güzel bir hamilelik döneminiz olur sağlıkla kucağınıza alırsınız amin🙏🏻

Back