- 20 Ocak 2020
- 23
- 7
- 6
- 26
- Konu Sahibi zawjah khayyam
Merhaba arkadaşlar duphaston kullanan arkadaşlar adet gecikmesine yardimci olur mu?faydasi ve zarari nedir?kaç gün içilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pcos var adetlerim düzensiz bebek istiyorum bu ay 10 gün içdim beklemedeyim acaba bir faydasi olurmu?hamile kalmaya bir etkisi var mi?Ben bir hafta içtim ilaç bittikten 10 gün sonrada adet oldum.
MaşAllah ne güzel Allah sağlıkla kucağiniza almayi nadib etsin.İsteyen her kede nasib etsinCanım ben 15ci gununden her gun 2tane ictim 25ci gune kadar sonra 8gun gecikmem oldu test yaptim pozitiv
Sizde bir problem varmiydi?ben pcosluyum 6 yıldır evliyim küçük yaşda evlendim ve hiç korunmadik bir kaç kez tedavide oldum ama olmadi malesefCanım ben 15ci gununden her gun 2tane ictim 25ci gune kadar sonra 8gun gecikmem oldu test yaptim pozitiv
Benimde dün bitti canım regl olabildin mi?Merhabalar bende de geçen ay pcos çıktı doktor duphaston verdi kullandım 2 3 oluyo biteli bizde çocuk istiyoruz inşallah olur doktor size kac kutu yazdı
Merhabalar gecikme yaşarken hiç az da olsa kanamamiz oldu mu birde ilacı birakinca da bulantım oldu gün içinde ara ara sizin de öyle oldu mu acaba ?Canım ben 15ci gununden her gun 2tane ictim 25ci gune kadar sonra 8gun gecikmem oldu test yaptim pozitiv
Sanırım bende hamileyim diye seviniyorum ama inşallah hüsran olmaz bugün 3.gün ne gelen var ne giden göğüslerim de bir değişiklik var ama çözemedim normal regli olmama yakın gibi değil pofidiklik söz konusuBugün çok az kan geldi ama sancım var biraz yaaa hamileyim diye sevinmiştim bulantım vardı ara ara ama değilmişim malesef
İnşallah hamilesinizdir benimde göğüslerim aynı öyleydi sis gibi aks yumuşak uç kısmı baya hassas böyle dokunamiyodum bile ama adet oldumSanırım bende hamileyim diye seviniyorum ama inşallah hüsran olmaz bugün 3.gün ne gelen var ne giden göğüslerim de bir değişiklik var ama çözemedim normal regli olmama yakın gibi değil pofidiklik söz konusucuma yapcam bende test bakalım bende zaten ilaç hiç bir yan etki yapmadı şuanda regl olacak gibi değilim pko var bendede bakalım
![]()
Zor sanırım bende olurum umudum kalmadı Bi umutlanıp Bi kesiyorum allahım tez zamanda versin hepimize bir bebişİnşallah hamilesinizdir benimde göğüslerim aynı öyleydi sis gibi aks yumuşak uç kısmı baya hassas böyle dokunamiyodum bile ama adet oldum
Amin amin inşallah ben c life macun aldım kullanmaya başladım onunla baya hamile kala var sana da tavsiye ederimZor sanırım bende olurum umudum kalmadı Bi umutlanıp Bi kesiyorum allahım tez zamanda versin hepimize bir bebiş![]()
Ben bu ay regl olursam tedaviye başlıcam canımAmin amin inşallah ben c life macun aldım kullanmaya başladım onunla baya hamile kala var sana da tavsiye ederim
Tamam canım ne tedavisiBen bu ay regl olursam tedaviye başlıcam canımaklımda bulunsun teşekkür ederim
![]()
Klomene başlıcaz sanırım bu ay regl olabilmem için verdi duphaston adetin 5. Günü klomene başlıcaz :)Tamam canım ne tedavisi
Merhaba Ben Gunewim malesef bebegi kaybettimMerhabalar gecikme yaşarken hiç az da olsa kanamamiz oldu mu birde ilacı birakinca da bulantım oldu gün içinde ara ara sizin de öyle oldu mu acaba ?