• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullananlar

Canım ben 15ci gununden her gun 2tane ictim 25ci gune kadar sonra 8gun gecikmem oldu test yaptim pozitiv

Merhabalar benimde ilkkez bu ay adet gecikmem oldu gebelikten suphelendim kantesti negatif cikinca doktor muayene filan etmeden direkt duphaston verdi gunde 2adet kullan diye 3gun oldu baslayali bende merak ediyorum adet olma suresi kisiden kisiye degisiyor saniirm

Merhabalar bende de geçen ay pcos çıktı doktor duphaston verdi kullandım 2 3 oluyo biteli bizde çocuk istiyoruz inşallah olur doktor size kac kutu yazdı

Bugün çok az kan geldi ama sancım var biraz yaaa hamileyim diye sevinmiştim bulantım vardı ara ara ama değilmişim malesef

Bugün çok az kan geldi ama sancım var biraz yaaa hamileyim diye sevinmiştim bulantım vardı ara ara ama değilmişim malesef
Sanırım bende hamileyim diye seviniyorum ama inşallah hüsran olmaz bugün 3.gün ne gelen var ne giden göğüslerim de bir değişiklik var ama çözemedim normal regli olmama yakın gibi değil pofidiklik söz konusu 😂 cuma yapcam bende test bakalım bende zaten ilaç hiç bir yan etki yapmadı şuanda regl olacak gibi değilim pko var bendede bakalım :110:

Sanırım bende hamileyim diye seviniyorum ama inşallah hüsran olmaz bugün 3.gün ne gelen var ne giden göğüslerim de bir değişiklik var ama çözemedim normal regli olmama yakın gibi değil pofidiklik söz konusu 😂 cuma yapcam bende test bakalım bende zaten ilaç hiç bir yan etki yapmadı şuanda regl olacak gibi değilim pko var bendede bakalım :110:
İnşallah hamilesinizdir benimde göğüslerim aynı öyleydi sis gibi aks yumuşak uç kısmı baya hassas böyle dokunamiyodum bile ama adet oldum

Back