• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullananlar

Bende adet olıyım dıye verdı dr 10 gün kullanıcam bıtınce kaç gün içinde hasta olunuyor bılgınız varmı

merhaba;

ben çarşamba günü 2. aşılamamı yaptırdım ve banada ilaç olarak sadece duphaston yazsı dr. sabah, akşam 1 tane
bu ilaç. anlaşılan çok amaçlı tedavilerde kullanılıyor

ilaç bittikten birkaç gün sonra adet olunuyor. ben ilk gebeliğimde kullandım; ama benim dr.um adetim geciktiği için vermişti. yalnız diğer adet söktürücülerden farkı, yumurtayı çatlatma yolu ile adet olmayı sağlaması. bebek düşünenlere özellikle bunu veriyor dr.um. ben bu ilacı kullandım 8-10 gün. adet olmayı beklerken meğer hamile kalmışım o arada :D

Mrb kızlar inş bana cevap veren olur ya doktor bana da duphaston hapini verdi ama başka da bişey vermedi tek başına nasıl olacak ki klomen ve duphaston olsa daha mantıklı olmaz mı

Canım ben özele gittim ultrasondan baktı sadece hormon tahlilleri istedi ve duphaston yazdı. 4 ay kullandım hiç bir faydasını görmedim. Baska bi özele gittim ve dr'm direk alttan muayene ile smear testi hormon tahlilleri ve spermiogram istedi eşimden. Ayrıca ilk gittiğimde rahimlerim tertemizken bu ilaçtan sonra gittiğimde küçük küçük zararsız kistler oldugunu soledi. İlacamı baglamalıyım inan bilemiyorum.. .. Sana neden duphaston yazdı?

Bende rahim kalinligi varmis doktor onun icin yazdi 10 gun kullandim. 5 gunden itibaren camur gibi lekelenmeler oluyordu. Dun 10. Gundu tamamiyle regl basladi. Doktorum uyarmisti yogun olacaksin korkma diye. Cidden yogun geciyor

Bana gebelik için vermişti bu ilacı içerken ilişkiye gir dedi ilaç bittikten ortalama olarak bir hafta sonra adet olursun ama olmazsan hamilesin dedi..Bugün de adet sancılarım var sabahtan beri ama hala adet olmadim normalde ağrıyla beraber olurdum hemen..kafam karıştı iyice normal adet tarihime 7 gün var yarın kan testi yapsam sonuç doğru çıkar mı acaba

Bence bekle derim bi kaç gün daha. Çok zor bi süreç allah yardımcmz olsun. Bende adet günümü bekliyorum hormon tahlili vercem yine. Ondada bsey çıkmazsa tüplerime bkck :(( psikolojik çöküntü yapıyor insanda. Bekle bence bi kaç gün daha canımm

Bence bekle derim bi kaç gün daha. Çok zor bi süreç allah yardımcmz olsun. Bende adet günümü bekliyorum hormon tahlili vercem yine. Ondada bsey çıkmazsa tüplerime bkck :KK43:( psikolojik çöküntü yapıyor insanda. Bekle bence bi kaç gün daha canımm
Adet oldum canm ya ama hala ağrılarım var..Bu ay bişey yapmiycam bekliycem öyle gelecek ay klomen duphaston la devam edicem 4 5 ay kadar

Back