- Konu Sahibi Bade_badee
Doktorun çatlatma iğnesi verdi ise kullan vermediyse kendi basına vurmaAh ..evlat.. Bebek... Cennet kokulular...Dilerim herkes evladina kavusur bende yarin baktircam hormonlara ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun çatlatma iğnesi verdi ise kullan vermediyse kendi basına vurmaAh ..evlat.. Bebek... Cennet kokulular...Dilerim herkes evladina kavusur bende yarin baktircam hormonlara ...
İnşallah faydasını gorursun canm inşallahhhBende rahim kalinligi varmis doktor onun icin yazdi 10 gun kullandim. 5 gunden itibaren camur gibi lekelenmeler oluyordu. Dun 10. Gundu tamamiyle regl basladi. Doktorum uyarmisti yogun olacaksin korkma diye. Cidden yogun geciyor
Adet oldum canm ya ama hala ağrılarım var..Bu ay bişey yapmiycam bekliycem öyle gelecek ay klomen duphaston la devam edicem 4 5 ay kadarBence bekle derim bi kaç gün daha. Çok zor bi süreç allah yardımcmz olsun. Bende adet günümü bekliyorum hormon tahlili vercem yine. Ondada bsey çıkmazsa tüplerime bkck( psikolojik çöküntü yapıyor insanda. Bekle bence bi kaç gün daha canımm