Duphaston kullananlar

Bade_badee

Benimle kaL 💕💕
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
585
865
53
  • Arkadaslar merhaba aranizda gebelik icin duphaston kullanan varmi? Yorumlarinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Pco var. Reglim hep gecikiyordu. bebek de düşündüğümüz için doktora gittim. 2. Ayındayım daha.

Bana da 3 ay kullan dedi. OlmaZsa gel dedi yine. İlk ay tutturamadık. Bu ay ins olur. En azından adetim düzene girdi. Önceden 40 günü geçiyordu. Şimdi 30
A indi.

Gecen ay dostinex kullanmıştım. Prolaktin le e2 yüksekti. Sonra hormon tahlili yaptı sadece duğhaston kullan dedi o kadar. Bugün ilacım bitiyor Şen'de PCos varmı neden bu ilacı verdi sana

Bende pcos yok. Adet duzensizligi ve bebek tedavisi icin verdi. Ilk adet bitiminde gel dedi. Iki gune kontrle gidicem. Ama sanki bu ilac tek basina yetersz gbi geldi

Batladi gitti bitti bile :) hormonlarda sknti oldugundan duphaston kullaniyorm canm. Benm tutmadi ins senin tutar

Canim bnde bişey merak ediyorum ya bnm adetim düzenli bana polikistikover var dedi folikasit verdi çatlatma hapı kullnmalımıyım??

Bana da 3 ay kullan dedi. OlmaZsa gel dedi yine. İlk ay tutturamadık. Bu ay ins olur. En azından adetim düzene girdi. Önceden 40 günü geçiyordu. Şimdi 30
A indi.

Ah ..evlat.. Bebek... Cennet kokulular...Dilerim herkes evladina kavusur bende yarin baktircam hormonlara ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…