- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
Kızlar duphastonu ne için kullandınız? Kullanırken gebe kaldınız mı? İlacın son iki tane kaldığında adet belirtileriniz başladı mı? Kaç gün sonra regl oldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karın ağrın lekelenmen oldu mu ?Ben kullandım adet düzensizliği için hamile kalamadım ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorum
Hayır olmadı canımKarın ağrın lekelenmen oldu mu ?
Çok sağol canımHayır olmadı canım
Gebe kaldınız mı? Ne için kullandınız ? Doktorunuza sordunuz mu neden oluyor bu belirtiler?Adet ne zaman oldunuz?Bende kullandım duphaston benimde lekenlenmem olurdu ağrım da
Kuzum duphastonu ben gebeliğin ilk haftaları lekelenmem var diye kullandım başka ne için hiç bi fikrim yokKızlar duphastonu ne için kullandınız? Kullanırken gebe kaldınız mı? İlacın son iki tane kaldığında adet belirtileriniz başladı mı? Kaç gün sonra regl oldunuz
Sağolasın canım hamileliği kolaylaştırıyormuşKuzum duphastonu ben gebeliğin ilk haftaları lekelenmem var diye kullandım başka ne için hiç bi fikrim yok
Hamileliğin ilk zamanı akıntın oldu muKuzum duphastonu ben gebeliğin ilk haftaları lekelenmem var diye kullandım başka ne için hiç bi fikrim yok
Evet oldu biraz normalmişHamileliğin ilk zamanı akıntın oldu mu
Adetim 3 gün gecikti sildikçe hafif sarımsı kremsi akıntı geliyor. Ama sadece silince normal mi buEvet oldu biraz normalmiş
Neden o kadar erken vermiş. Normal de ovulasyon dan sonra veriliyor gebelik içinBende kullanıyorum cnm adetimin 6 gününden beri. Gebelik için verdim dedi doktor. Akıntım ve ağrım benim de oluyo ama enfeksiyon dan da olabilir diye şüphe ediyorum
Sen ne zaman başladın? Geçmiş olsun canımBende kullanıyorum bu ilacı fakat ameliyat olduğum icin yazdı doktorum araştırdım hamilelik olursa düşmesin diye yapılıyormuş
Valla benim ovulasyon zamanı bitmiş olucak anlamadım niye öyle zamanda verdiNeden o kadar erken vermiş. Normal de ovulasyon dan sonra veriliyor gebelik için
Teşekkür ederim canım söyle anlatayım ameliyat olduğum 1.gunu estrofeme başladım16Sen ne zaman başladın? Geçmiş olsun canım