- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Genelde ilac bittikten 3gun sonra olursunMerhaba doktorum polikistik over için duphaston verdi kutu içinde 20 adet vardı toplam . Günde bir tane iciceksin dedi bugün itibariyle hap bitti. Ne zaman adet olurum genelde günde iki tane icilmis bundan ama bana bir tane iç dedi
İnşallah bebek vardır da olmamGenelde ilac bittikten 3gun sonra olursun
Genelde ilac bittikten 3gun sonra olursun
Cogu zaman 3 ay icinde gebe kaliyor kullananlar ben 2 kez kullandim duzenliydi benim regl yumurtlama falan sadece gebe kalmaya yardimci oluyo diye ictim olmadiOldum 2 . Gün sonunda
Bir aylik mi vermisti doktor sana ? Bana da gunde 1 demistiOldum 2 . Gün sonunda
Bir aylik mi vermisti doktor sana ? Bana da gunde 1 demisti
Cogu zaman 3 ay icinde gebe kaliyor kullananlar ben 2 kez kullandim duzenliydi benim regl yumurtlama falan sadece gebe kalmaya yardimci oluyo diye ictim olmadi
Bence yine yazar genelde 3 ay yazarlarYarın doktora Sorucam ilaç bitti dicem tekrar kullancak miyim acaba
Bence yine yazar genelde 3 ay yazarlar
Amin inşAllahTamam canım teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı bebislerimiz olur
Bendr ictim gebelik icin ama etkisi olmadi bana fa.Evet bir aylık günde bir tane içtim toplam 20 gün içmiş oldum 22.gun regl oldum
Bendr ictim gebelik icin ama etkisi olmadi bana fa.
Benim hep oyle devam etti hap kullandigim zaman. Sökülmedi yani lekelenme ile 4 5 günsürdü sadeceBenim adetim şuan sokulmeye çalışıyor açık kahverengi lekelenme şeklinde
Ama o şekilde olunca ilaç yaramamış oluyor çünkü Yasmin kullandım tarlusal kullandım cyclo progynova kullandım hiç biri bu şekilde yapmadı acaba ilk kullanisim diye miBenim hep oyle devam etti hap kullandigim zaman. Sökülmedi yani lekelenme ile 4 5 günsürdü sadece
Ben doktora sordum hatta 2 farklı doktora gidiyorum ikiside normal dedi. Belki senin sökülür canim.Ama o şekilde olunca ilaç yaramamış oluyor çünkü Yasmin kullandım tarlusal kullandım cyclo progynova kullandım hiç biri bu şekilde yapmadı acaba ilk kullanisim diye mi
Ben doktora sordum hatta 2 farklı doktora gidiyorum ikiside normal dedi. Belki senin sökülür canim.
Adet düzenine göre doktor belirliyor canimBugün durdu canım doktora söyledim normal dedi o da nasıl bir normallik çözemedim adetin kaçıncı günü bu hapı içiyoruz bilen var mı
Ovulasyondan sonra başlanıyorBugün durdu canım doktora söyledim normal dedi o da nasıl bir normallik çözemedim adetin kaçıncı günü bu hapı içiyoruz bilen var mı
Ben doktora sordum hatta 2 farklı doktora gidiyorum ikiside normal dedi. Belki senin sökülür canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?