Gebeliğe Hazırlık duphaston kullananlar arkadaslar yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.464
20.517
548
merhaba arkadaslar, haziran ayı adet dönemimin ardından inşAllah gebelik düşünüyoruz nasıpse. bunun için ön hazırlık olarak jınekologa gittim. kan depolarım boşmus bunun için surup vs verdi.sag ve sol yumurtalıgıma 2 adet patates ve ceviz büyüklüğünde kistim oldugunu ogrendım. doktor eriyebilen cinsten oldugunu adetle birlikte atılabılecegını soyledi.Duphaston 10 mg tableti verdi 20 adet hap,tam adet günümde bitecek şekilde verdi ama sorun su ki sanırım erken adet olucam belimde kasıklarımda agrı var.adet düzensizliğim hiç olmadı sanırım ilaçtan dolayı öne geldi tarih
1) bu ilacı adetkende kullanabilirmiyim( dr adet gunumde bitecek sekılde verdğı ıcın ona sormayı dusunmemıstım)
2)ilacın içeriğinde adet söktürücü yazıyo acaba asırı adet olurmuyum calısıyorum oyle olursa nası olcak hc bilmiyorum cevap verırsenız mutlu olurum

Merhaba canim bende senin durumundayim sen ne aptin ictinmi?bende dubaston kullaniyorum ilac bitmeden adet oldum biraksammi icsemmi bilemedim

Merhaba kizlar bende hamileyken kullandim duphaston bebeyin iyi tutunmasiycin gunde 2defa sabah aksham ancak hemde adet sokturucu gibi icdim oda gunde 2kez ilac bittikden sonra 1hafta icerisinde adet goruyorsun aklinizdaki sorulardan 1ni cevaplandira bilirim odaki ya hamish kalirsam dushururmu?duphaston icerken hamish kalirsaniz bebeye faydasi var kalmazsanizda adeti zamaninda getirecek

Bende bebebk istiyorum Allahin izni ile adet sokturucuolarak kullaniyorum sonra kendi kendimi tedavo edicem )

K
InshAllah canim bende ilk gebelik dushukle sonuclandi bende bu ay korunmayi birakdim calishmalara bashliyacayim))))
Üzüm benim merak ettiğin adetini kesmesi için içiyorum ben ama 4 gün oldu kesmedi neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…