- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
Duphaston nasıl kullandınız acaba bide kullanmaya yeni başladım ama adetini kesmediMerhaba canim bende senin durumundayim sen ne aptin ictinmi?bende dubaston kullaniyorum ilac bitmeden adet oldum biraksammi icsemmi bilemedim
Siz ne icim kullaniyorsunuz?ben adet sokturucu olarak kullaniyorum iki aydir adet goremiyorum.sizde problem ne?Duphaston nasıl kullandınız acaba bide kullanmaya yeni başladım ama adetini kesmedi
Siz ne icim kullaniyorsunuz?ben adet sokturucu olarak kullaniyorum iki aydir adet goremiyorum.sizde problem ne?
Doktorunla konussan?Bende adet kesilsin diye kullanıyorum cnm 4 gündür ama kesmedi henüz hatta karnında ağrıyor
Vala şimdilik bitene kadar içecem cnn bakalım ne olacak ben öğlenleri içiyorum sen saat kaçta iciosunDoktorunla konussan?
Bende oyle yapiyorum yemekten sonra.bende pko var adet gormuyorum o yuzden kullaniyorum ama baska problemler icinde kullaniliyorVala şimdilik bitene kadar içecem cnn bakalım ne olacak ben öğlenleri içiyorum sen saat kaçta iciosun
Günde bi tane demi cnm acaba neden kesmedi benimkini hemde bebekte istiyorumBende oyle yapiyorum yemekten sonra.bende pko var adet gormuyorum o yuzden kullaniyorum ama baska problemler icinde kullaniliyor
Evet.bende cok cok istiyorum.sogan kuru denedinmi?cok duydum ben.ilaclara guvenmyorum bitkisel yollar denicem ben .adet olub bitmesini bekliyorumGünde bi tane demi cnm acaba neden kesmedi benimkini hemde bebekte istiyorum
Bende bebebk istiyorum Allahin izni ile adet sokturucuolarak kullaniyorum sonra kendi kendimi tedavo edicem )Merhaba kizlar bende hamileyken kullandim duphaston bebeyin iyi tutunmasiycin gunde 2defa sabah aksham ancak hemde adet sokturucu gibi icdim oda gunde 2kez ilac bittikden sonra 1hafta icerisinde adet goruyorsun aklinizdaki sorulardan 1ni cevaplandira bilirim odaki ya hamish kalirsam dushururmu?duphaston icerken hamish kalirsaniz bebeye faydasi var kalmazsanizda adeti zamaninda getirecek
InshAllah canim bende ilk gebelik dushukle sonuclandi bende bu ay korunmayi birakdim calishmalara bashliyacayim))))t sokturucuolarak kullaniyorum sonra
Sorun suyu migdemi bulandırdı cnm bıraktım onu ne kadar süredir istiosun beb 1 yikEvet.bende cok cok istiyorum.sogan kuru denedinmi?cok duydum ben.ilaclara guvenmyorum bitkisel yollar denicem ben .adet olub bitmesini bekliyorum
Üzüm benim merak ettiğin adetini kesmesi için içiyorum ben ama 4 gün oldu kesmedi neden acabaInshAllah canim bende ilk gebelik dushukle sonuclandi bende bu ay korunmayi birakdim calishmalara bashliyacayim))))
Ben ilk kez senden duydum ben kesilmesiycin icmedim doktorumda boyle durum olmadigindan hic boyle bir sohbet gecmedi neden kesiyorsunki?cokmu oldun kac gunoluyorsunki?ben ama 4 gün oldu kesmedi
Insallah guzel haberler bekliyorum bu ay sizden )InshAllah canim bende ilk gebelik dushukle sonuclandi bende bu ay korunmayi birakdim calishmalara bashliyacayim))))
Ben sizden bekleyeyimInsallah guzel haberler bekliyorum bu
Adet kesmiyor bu ilaçDuphaston nasıl kullandınız acaba bide kullanmaya yeni başladım ama adetini kesmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?