- 19 Şubat 2022
- 114
- 72
- 30
Merhaba, ben daha önce de hamilelikle ilgili bir kaç başlık açmıştım sizlere bir kaç soru sormuştum. Geçen ay kadın doğum doktoruna gittim çünkü yine 4 aydır regl olamıyodum. Doktor detaylıca muayene edip bana adet mi olmak istiyorsun yoksa hamilr kalmak mı diye sordu ben de hamile kalmak dedim. Bana inofolic combi ilacını ve duphaston ilacını verdi. İnofolici günde 2 tane almam gerektiğini ve kutu bittikçe yenisine başlamam gerektiğini söyledi. Duphaston için de reçeteme 3 kutu yazdı ve geçen ay ilk kutuya başladım günde 2 kere kullanarak. Kutu bittikten 4 ya da 5 gün sonra regl oldum. İkinci kutu için regl olduğum günden 14 gün sayıp yeni kutuya başlamam gerektiğini belirtti doktor yani ikinci kutuya yarın başlicam. Merak ettiğim şey şu. Bu ilacı ya da ilaçları kullanıp hamile kalan var mı varsa ne kadar sürede oldu? Doktor kilo vermem dışında başka hiçbi şey yapmama gerek olmadığını söyledi sadece bu ilaçları kullan yeter dedi. Son sorum da şu olucak, gebelik testi için ilişkiden sonra kaç gün beklemeliyim?
Benim gibi hamile olmak isteyen herkese rabbim güzel sağlıklı bebekler nasip etsin.
Zaten bebeği olanlara da rabbim sağlıkla doğurmayı kucaklarına almayı nasip etsin.
Doğurmuş olanlara da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
İnşallah
Benim gibi hamile olmak isteyen herkese rabbim güzel sağlıklı bebekler nasip etsin.
Zaten bebeği olanlara da rabbim sağlıkla doğurmayı kucaklarına almayı nasip etsin.
Doğurmuş olanlara da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
İnşallah