Kizlar merhaba dr.um bugun bu ilaci verdi ve ilac suresince korun dedi. Hamile kalma bos gebelik vs olabilir dedi. İnt.bakiyorum gebe kalmaya yardimci yazanlaf olmus. Yumurta catlatmaya yardimci yazanlar olmus. Hapi icip hamile kalanlar diye bir baslik bile okudum. Dr.dan cikarken kafamda soru isareti yoktu ama yorumlara bakinca kafam karisti. Bu ilac adet sokturucu degil mi?
Canim ben martta kurtaj oldum bos gebelikten adet oladim sonra .48. gundu gttim adet sokturucu verdi oldum sma cok az. Sonra mayista oldum adet ama gunluk pedi doldurmayacak kadar. Hormon testi yapildi
fh4.12
Lh 12.15
Estradiol 219 yuksek dedi hemde baya
Prolaktin 21.47cikti bu degerlere gore bu ilaci birde trisequens diye bir ilac verdi.duphaston bitince bu ilaca baslayacagim. Ama bana korun dedi hamilelik olursa bos gebelik olur dedi.senin sikayetin ne canim
Bende pko var yumurta tenbelligi. adet olamiyorum.tuylenme var asiri ve sac dokulmesi bu ilaci bundan oncede kullanmsdim o kadar guzel etki etdiki bana tuylenmem azaldi saclarim dokulmedi bir kac ay.cocuk istyoruz.bende adet oldukdan sonra hormon testi yaptiricagim
Yok canim ya degild bende oyle biliyorum. Adetim bitmis 10.gunumdeydim yumurtlamaya yakin .zaten testin yaninds yaninda araliklarinda 110_440 ovulasyon yaziyor benim yumurtlamaya yakin oyle cikto degerim ee bunu da dr.a soyleyemem ki uzman o sonucta goruyor. Anlayacagin iyice karistim. Vajinal ult.ds bakti rahmime buarada rahim duvarim inceymis. Diger degerlere bakarak mi verdi ilac bilmiyrum kim zaten problemimde adetimin azalmasi. Birde bu degere bakarak erken menepoz dedi ben sok sok artik dr.a nasil bir ifadeyle baktiysam korkcak bisey yok tedavi edilebilir birsey dedi. Kurtajdan sonrs hersey alt ust bende.moralimi bozmak istemiyorum
Birde ben bu degerlerimi saracogluna yazdim ordaki danismanlar fsh lh tan yuksek olmali dediler yani pko ya yakin dediler.dr.um bu sekilde soylemedi. Bilmiyorum dr. Sonucta vardir bildigi diyorum..