Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de son muayeneme gittiğimde dr. polikistik over görüyorum dedi ama başka bi açıklamada bulunmadı. ben bunu duyunca zaten üzüldüm ve hiçbişey sormak aklıma gelmedi. bana da duphaston ve folik asid verdi.duphaston bittikten sonra kontrole gitmem gerekiyodu ama gitmedim.önümüzdeki ay farklı bi dr. gitmeyi düşünüyorum.pko ile ilgili herşeyi zaten intern. öğrendim ve sonra buraya üye oldum.
bana kan tahlili bile yapılmadı. üstelik özel poliklinik olmasına karşın kapıdaki kuyruk devlet hast. aratmıyodu. bu yüzden tavsiye edilen bi dr. buldum ona gidicem inş. dualarımız dileklerimiz kabul görür.
Cyclo progynova gebeliğe engel mi ?engel değil mi?doktorum adet düzeni için bana cyclo kullanmamı söyledi bu habı kullanırken hamile kalanlarda varmış kimi sitede zararlı yazsada kimi sitede sağlıklı bir gebelik geçirdiğini yazanda var bunun yanında birçok prof görüşü gebelik halinde derhal bırakılırsa bebeğe zararı yokmuş bakalım artık hayırlısı...