• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duphaston kullanan pko lu hanımlar

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
kızlar ben 3 aydır bu ilacı kullanıyorum ve adetlerim 27-29 günde geliyor.size sormak istediğim siz bu ilacı kaç ay kullandınız ve ne etki yaptı?dr.uma da soramıyorum çünkü yurtdışında..fisfisfis

merhabalr cnm bu ilaç adet düzensizliği içindir adet göremiyorsanız yada düzensiz görüyorsanız etkilidir.Gebeliğe bir etkisi yoktur.Ben pek fazla kullanmadım çünkü vücut kendini ilaca endeksliyor bu sefer tam tersi benim adetim düzensizleşti bir de kullanmıyorum artık tabi her insanın bünyesi farklıdır...Çok geçmiş olsun

ben gecen ay kullandım bittikten 3 gün sora adet oldum ama arkadasında dedigi gbi haplarla adet olmak istemiorum bünye buna alışıyo... suan da hala adet olmadım yine gecikme war uff ufff allah bize bol bol saglık wersin zemuszemus

bende suan adet olmadıgım ıcın basladım 20 tablet ıkıncı gunum sabah aksam alıyorum adet sokturucuymus ama ıcerıgını okuyunca hamılelık katagorısı c dıyor yanı dusuk onleyıcıymıs hanımlar hap bıtınce adet olcam sonra testler yapılacakmıs

bende bugün kulalnmaya başladım çok sık (ayda 2-3 kere )adet gördüğüm için verdi doktorum 6 ay kullancakmışım. Arkadaşlar bu ilacın yan etkisi varmı kilo alımı gibi fln ? Doktorum yok dedi ama emin olamadım . bilmiyorumkismile

doktorum adet düzeni için bana cyclo kullanmamı söyledi bu habı kullanırken hamile kalanlarda varmış kimi sitede zararlı yazsada kimi sitede sağlıklı bir gebelik geçirdiğini yazanda var bunun yanında birçok prof görüşü gebelik halinde derhal bırakılırsa bebeğe zararı yokmuş bakalım artık hayırlısı...

ben de son muayeneme gittiğimde dr. polikistik over görüyorum dedi ama başka bi açıklamada bulunmadı. ben bunu duyunca zaten üzüldüm ve hiçbişey sormak aklıma gelmedi. bana da duphaston ve folik asid verdi.duphaston bittikten sonra kontrole gitmem gerekiyodu ama gitmedim.önümüzdeki ay farklı bi dr. gitmeyi düşünüyorum.pko ile ilgili herşeyi zaten intern. öğrendim ve sonra buraya üye oldum.

ben de son muayeneme gittiğimde dr. polikistik over görüyorum dedi ama başka bi açıklamada bulunmadı. ben bunu duyunca zaten üzüldüm ve hiçbişey sormak aklıma gelmedi. bana da duphaston ve folik asid verdi.duphaston bittikten sonra kontrole gitmem gerekiyodu ama gitmedim.önümüzdeki ay farklı bi dr. gitmeyi düşünüyorum.pko ile ilgili herşeyi zaten intern. öğrendim ve sonra buraya üye oldum.

aynen benimde öyle oldu ya 2 yıl bi doktora gittim sadece kanıma bakıp durdu hiçbişey yapmadı herşeyi internetten ve bu siteden araştırarak öğrendim. en sonunda işte geçen hafta farklı bi doktora gittim ve tedaviye başladım. Bu hastalıkta doktor ve doktorun ilgisi çok önmli yaa bilmiyorumkismile :enbuyukkk:

bana kan tahlili bile yapılmadı. üstelik özel poliklinik olmasına karşın kapıdaki kuyruk devlet hast. aratmıyodu. bu yüzden tavsiye edilen bi dr. buldum ona gidicem inş. dualarımız dileklerimiz kabul görür.

bana kan tahlili bile yapılmadı. üstelik özel poliklinik olmasına karşın kapıdaki kuyruk devlet hast. aratmıyodu. bu yüzden tavsiye edilen bi dr. buldum ona gidicem inş. dualarımız dileklerimiz kabul görür.

inş inş umudunu yitirme :1closedeyes:

doktorum adet düzeni için bana cyclo kullanmamı söyledi bu habı kullanırken hamile kalanlarda varmış kimi sitede zararlı yazsada kimi sitede sağlıklı bir gebelik geçirdiğini yazanda var bunun yanında birçok prof görüşü gebelik halinde derhal bırakılırsa bebeğe zararı yokmuş bakalım artık hayırlısı...
Cyclo progynova gebeliğe engel mi ?engel değil mi?

Back