- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar,
2 haftalık gecikme sonrası dün kadın doğum uzmanına gittim, 6 cm kistim olduğunu söyledi. Duphaston verdi, bu ilacı kullandıktan ne kadar sonra regl olurum ? Kullanan var mı ?
Kistin türü: Over kisti muhtemelen büyüyüp çatlayamayan yumurtam.
merhaba canım ben de kullanıyorum duphadtonu ve ılac bıttıkten sonra 5.gun adet oluyorum ama bu degısebılıyormus ama maksimum 1 hafta sonra olunuyor adet ılac bıttıkten sonra
akıntı renginde herhangi bir değişme yapıyor mu peki sende bir iki kez kahverengi bir akıntı geldi çok az miktarda. ara kanama yaptığını okudum prospektüste ama bu yazmıyordu.
Bu tarz konulara cvb yazmaya calisiyorum çünkü kullanmadigm ilaç kalmadi bu konuda benimde over kistim var basta banada tarlusal ve duphaston kullandjm sürekli 1 yili geçim bile tedavi verildi ama bu sdc hastaligin ilerlemesine ve tedavimn gecikmesine sebeb oldu çünkü duphastonla yapilan tedavinin Sürekliliği yok hali yutarsan regl olursun icmzsen Olmazsn seklinde.
Bu tarz konulara cvb yazmaya calisiyorum çünkü kullanmadigm ilaç kalmadi bu konuda benimde over kistim var basta banada tarlusal ve duphaston kullandjm sürekli 1 yili geçim bile tedavi verildi ama bu sdc hastaligin ilerlemesine ve tedavimn gecikmesine sebeb oldu çünkü duphastonla yapilan tedavinin Sürekliliği yok hali yutarsan regl olursun icmzsen Olmazsn seklinde.
Adet olunca bırakıyor muyuz bu Duphaston'u yoksa bitiriyor muyuz bilgisi olan var mı ?
Merhaba arkadaşlar ben 4 aydır duphaston kullanıyorum ve 4 aydır ilac bittikten tam 5 gun sonra adet oluyordum fakat bu ay adetimin 15 kasimda olmadi gerekirken su saat itibariyle şiddetli göğüs ağrısı dışında bir adet belirtisi yok arada bir adet olacakmış gibi karnim-belim ağrıyor ama kısa sürüyor ağrılar. Bir de akinti hissi var ama camasirima gecmiyor akinti sizce hamile kalmış olabilir miyim
Merhaba arkadaşlar ben 4 aydır duphaston kullanıyorum ve 4 aydır ilac bittikten tam 5 gun sonra adet oluyordum fakat bu ay adetimin 15 kasimda olmadi gerekirken su saat itibariyle şiddetli göğüs ağrısı dışında bir adet belirtisi yok arada bir adet olacakmış gibi karnim-belim ağrıyor ama kısa sürüyor ağrılar. Bir de akinti hissi var ama camasirima gecmiyor akinti sizce hamile kalmış olabilir miyim
aynı durumdayız canım benimde tam 23 gün oldu adet olmuyorum tarlusal biteli 5 gün oldu hala tık yok acaba bende tarlusal kullanırken hamile kalmış olabilirmiyim diye düşündüm hatta jinekoloji bölümüne konu açtım dün inşallah hamişizdir :)
olabilirrr :) beklenen adetin geçtiyse eczaneden test al silik de olsa çıkıyor canım hayırlısı olsun
Ben bu sabah biraz leke gordim ama nasıl anlatsam bilemiyorum camasirima bile degmemis sadece tuvaletten sonra kagittan farkediliyo halen de o sekilde bi kanama var ama rengi kirmizi degil kahvemsi yarin dr a gidicem bakalim neymis sende durum ne canim
günaydın canım bende durum hala aynı ekim 26da regl olmam gerekiyordu hala bekliyorum hiç belirti yok tek kasıklarım ve belim ağrıyor o kadar senin durum bende 15 gün önce olmuştu sadece peçete batmıştı o kadar
Adet oldum gecikmeli de olsa :) dr değiştirdim bu kez alanda bilgisi daha cok pko luyum da ben
bende dün kahverengi akıntı şeklinde başladı ,bugün normale döndü bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım adet olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma gelmez di artık temizlenince bebek çalışmalarına başlayabiliriz inşaAllah
İnşallah arkadaşım illaki iyi niyetli ve pozitif olmalıyız bu yolda Rabbim çaresiz umutsuz birakmasin bizleri
Merhabalar,
2 haftalık gecikme sonrası dün Kadın Doğum uzmanına gittim, 6 cm kistim olduğunu söyledi. Duphaston verdi, bu ilacı kullandıktan ne kadar sonra regl olurum ? Kullanan var mı ?
Kistin türü: over kisti muhtemelen büyüyüp çatlayamayan yumurtam.