duphaston ile hamile miyim?

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar ben rahimde perde var ameliyat olucm geçen ay adet bitimim bayrama denk gediği için amelayt olamadım sonra tekrar doktora geldm ilaç verdi adetlerm geciktiği için duphastıon verdi 10 gün kullandım bitti 9 gündür bekliorum adet olmadım dün adet oldum sandım kan geldi ama kan gibide değil kahverengi leke geldi dahada hiç bişi gelmedi bugünde bekledm gelmedi. adet mi oldum hamilemiyim bilmiyorum kafam karmakarışık hamile isem perdeden dolayı çok tehlikeli ayrıca ilaçda kullanmış oldum doktor baktı yok dedi sonradan mı oluştu acaba bilemiyorm

Bunu anlamanın yolu bır test al ve yap .
Orda da sonuç negatif çıkarsa tekrar doktora görün . .

Hakkında hayırlısı neyse o olsun .

Bence bu kadar tetkiklere rağmen gebe çıkmıyorsan değilsindir.
O lekelenmeyi adet olarak sayabilirsin.
Bazen bize de olur ,koca ay birkaç lekeyle geçer .
Ertesi ay düzene girer.
Ama doktoruna bundan haberdar et.

arkadaşlar gebelik testi aldım 2 tane ikiside pozitif çıktı inanamıyorum şuanda kan verdm kandaki değerim 7155 yazıyor bu hamileliğin kesinliğimi acaba alt değer 0 üst değer en fazla 5 ya ben 7155 yazıyıor

Hamilesin canım gözün aydınn

Öncelikle hayırlı olsun bende buna benzer yaşadım hatta yaşadıklarımı yazdım ama nereye yazdım bulamıyorum. :)
Bende en son martta adet gördüm.Nisan da adet olmayınca dr gittim tarlusal söktürücü verdi.kan değerime baktı bişey yoktu.İlaç ve fitillerimi bitene kadar kullandım prospektüste 10 gün içinde adet olmanız lazım diyince eczaneden test aldım baktım silik hemen sanırım 15 gün geçt dr gittim ve testi gösterince böyle olmaz zaten 15 gün önce yapmıştık kanda çıkmadı dedi.Aama için rahat etsin tekrar kan testi yapalım dedi üstüne ilaç yazarak nasılsa yok şuan sizin kullandığınız ilacı reçete etti.Ama önce sonucu görelim öyle kullan dedi.Ve kan 15 gün sonra pozitifti.

sonrasında ne oldu peki bana aldır dedi ama aldırmadm başka doktora gittm oda aldır demedi gelişime zararı olur mu ilerki zamanlarda belli olur dedi çok korkuyrm açıkcası. benmde keseyi gördüler 5 haftalıkken ama kalp atışını henüz duymadık

sonrası tedirgindim üstelik çocuk ilk yok nasılsa dediklerinde bana ,meğersem tutunmaya çalışırken o kadar ilaca bir de lazer yaptırdım.
Fakat çocuk etkilenmiş olursa kalp etışı duyulmaz dedi dr.Merak edilecek birşey yok şuanda yada korkmanı gerektiren.Çünkü çok küçük ve bizden beslenmiyorlar .Ayrıca 6-9 arası kalp atışı duyuluyor .Rabbbim onu nasip kıldıysa hiçbirşey etkilemez siz sadece gerekli tetkikleri yaptırın.Ben bu süreçt en çok 2 li testi merk etmiştim çok şükür ondada temiz çıktı.Darısı size inşallah....

inşallah bende çarşamba kontrole gidince kalp atışlarını duyarım için rahatlar. sizde bana dua edin lütfen bn 1 senedir baya şeyler yaşadım Rabbim mükafatını verdi korur inşallahh

inşallah bende çarşamba kontrole gidince kalp atışlarını duyarım için rahatlar. sizde bana dua edin lütfen bn 1 senedir baya şeyler yaşadım Rabbim mükafatını verdi korur inşallahh
Ne demek burayada yazın alıntılıyarak gelişmeleri .
Rabbim gönlününze göre versin.Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…