Duphaston icip de adetini bekleyenler

Yazkis

Evlat kokusu cennet kokusudur..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
1.244
437
158
31
Kizlar doktorum bana duphaston verdi adetin 15.gunu kullan dedi 10gun boyunca sabah aksam ictim simdi adetimi bekliyorum eger cocuk olursa cocugun tutunmasina da yardimci oluyormus insallah Adet olmam da hamile kalirim . benim gibi duphaston icip de bekleyen var mi ? Varsa birlikte bekleyelim.

Benim de 2 gün önce bitti ilaç. Adet bekliyorum. Acaba kaç gün sonra oluruz? Klomene başlayacağım ben nasipse

Biraz once doktordan geldim climen kullandim ve ilac 7 gun oldu biteli adet gormedim hamilemiyim acana dedim ama degilmisim duphaston verdi 15 gun sonra tekrar geldi ama galiba erken menopoz diye birseyler dedi moralim cok bozuldu rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat versin evlatsizlikla imtihan etmesin evlatlada etmesin

bende şu an senin gibi bekliyorum son iki gün kaldı ilacın bitmesine ve kafamda bir sürü sorular war .......

bende şu an senin gibi bekliyorum son iki gün kaldı ilacın bitmesine ve kafamda bir sürü sorular war .......
Senin demi adet dusensizligin vardi ben olamiyorum 4 senedir ben 15 gunde adet oluyordum ve cok yogun uzin suruyordu cesitli doktora gittim adet kesici ilac verip gonderdiler cok kansiz kaldim aslinda suanda olamin sebebi bir nevi yine doktorlar tam inceleme yapmadan ilac verip gonderdiler 38 yasindayim ikinci evliligim ve evleneli de 5 ay oldu cocuk cok istiyorum umreye gittip bol bol dua ettim gecen ay ama simdide doktor progestron hormonu cok dusuk diyor yukselmiyor erken menopoza girebilirsin dedi 2 ay climen kullandim ve adet olmadim gebelik testi yapti sonuc negatif simdide duphaston verdi simdilik daha 2 tane ictim allahim ins tez zamanda sagligimiza kavusuruz da saglikli evlatlar versin

Duphaston bittikten 5 gün sonra başladı benim adetim.

benim adetim düzenlidir 2 düşük yaşadım rahmimde pıhtılaşma olduğu için bebek büyümüyo ve düşüyo dedi doktorum bu ay tedaviye başladık ve duphaston verdi 10 gün kullan dedi adet olursan gel olmazsan büyük bi ihtimal hamilesin dedi

Ins olmazsin bebegin olur rabbim aratmasin ya ins baskalari gibi bizde cocuklarimizn ellerinden tutar gezdirirz

Kızlar merhaba, benimde yalnızca geçen ay adetim 10 gün gecikti polikistik over olduğunu öğrendim, bu ay klomene başladım yumurtam en büyüyğü 15 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesi vermedi küçük diye ama 15. gün duphaston verdi sabah akşam içiyorum yarın bitecek umarım hastalanmam da hamile kalırım ama bana 20 tane içirdi doktor. normal mi

Bende sizin gibiyim yarın duphaston bitecek inşallah hepimiz hamile kalırız adet görmeyiz:)
ben 20 tane sabah akşam 1 içtim

Kizlar hamileyim cok şükür bin şükür darısi sizlere olsun allahim sizede yasatsin bu duyguyu hala inanamiyorum

Kizlar hamileyim cok şükür bin şükür darısi sizlere olsun allahim sizede yasatsin bu duyguyu hala inanamiyorum
Ay ne guzel ne mutlu sana tebrik ediyorum bende bu sevinci yasarmiyim bu hissiyati yasarmiyim acaba rabbim evladini hayirli saglikli etsin gozun aydin bana da dua et olurmu heee bu arada duphaston icerken duzenli iliski yasadin mi ? Allah yuzunu guldurdu ins benimkinide guldurur yasim 38 bir tanede olsa versin rabbim hayirli saglikli evlat dun kayinbabam evlatlik alin dedi sok gecirdim rabbim bana tez zamnada aratmadan evaltlar ver isteyen herkese hayirli evlatlar versin amin amin amin

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim dualarım seninle keseyi göremedik ama daha büyük bi ihtimal yenidir dedi doktor ilaca başladığım gün ilişki önermişti sonrasında düzenli ilişki yaşadık. bugün yine kan testi verdim değer ikiye katlanırsa sağlıklı bi hamilelik dedi bakalım bugün benim için çok heyecanlı geçecek

Ins saglikli bebegin olur bebek isteme cilen bitmistir ins hersey gonlunce olsun bana dua et ama bende cok stres var cok seyleri kafama takiyorum bunlar cok etkili rahatlamam gerekiyor ins rabbim sana gozu gonlu yuregi yuzu guzel hayirli saglikli evlat versin tekrardan gozun aydin hayirli olsun

Kizlar merhaba konuyu acali fazla olmamis duphastondan sonra adet oldum yumurtaliklarim.cok sukur bu ay buyudugu icin catlatma ignesi.vuruldum . bugun 15.gunu bakalim herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…