- 6 Şubat 2021
- 3
- 0
- 1
- 48
- Konu Sahibi yaseminaltnkynk
-
Düzenli için. Benim 10 günü bulmuştu ilaçla kesilmesi20 gündür az az adet oluyorum, normal adet günümden çok fazla uzadığı için doktırum duphaston ilacını verdi kullanan var mı 4.kez içtim ama hala adetim kesilmedi başına gelenler yorum yapabilr mi?
25 gündür oluyorumda 8gündür ilaç kullanıyorum geçer mi acaba hiç inanamıyorum biticeğinide sizinde mi öyle olduDüzenli için. Benim 10 günü bulmuştu ilaçla kesilmesi
Evet yavaş yavaş kesildi. Çünkü yoğındu kanamam. İlacı kullanmaya başladığımda azaldı biraz ama 10. Günden sonra bitti tamamen kanama25 gündür oluyorumda 8gündür ilaç kullanıyorum geçer mi acaba hiç inanamıyorum biticeğinide sizinde mi öyle oldu
Tamam çok teşekkür ederimEvet yavaş yavaş kesildi. Çünkü yoğındu kanamam. İlacı kullanmaya başladığımda azaldı biraz ama 10. Günden sonra bitti tamamen kanama
Daha önce test yaptınız miAyy tamda konu acmak istiyordum bununla ilgili
Bende bir haftadir kullaniyorum belirtiler var adet yok hamilede degilim
maalesef tedavi goruyordum yumurtalarim buyumedi o yuzden yapmadim testDaha önce test yaptınız mi
banada dr bugün verdi yarından itibaren günde 2 tane kullan dedi ama bana rahim duvarumda kalınlaşma var ıncelmesi için verdi20 gündür az az adet oluyorum, normal adet günümden çok fazla uzadığı için doktırum duphaston ilacını verdi kullanan var mı 4.kez içtim ama hala adetim kesilmedi başına gelenler yorum yapabilr mi?
Keşke bir test yapsaydiniz en son ben 19 Şubat'ta yaptım beta hcg 1 çıktı halen adet olmadimmaalesef tedavi goruyordum yumurtalarim buyumedi o yuzden yapmadim test
Doktorla konustunmu peki normalmi ?Keşke bir test yapsaydiniz en son ben 19 Şubat'ta yaptım beta hcg 1 çıktı halen adet olmadim
Hayır hiç konuşmadım , çünkü randevu yok olursa hemen alıp gidecem ama adet günümde pazartesi günü ondan bekliyordum da insallahhh gebeyimdir çünkü sırtım ağrıyor gogsum şişmiş yinede bilmiyorumDoktorla konustunmu peki normalmi ?
Valla pazartesi günü adet günüm yine gecikirse hem gebelik düşünecem hemde bubilac bana iyi gelmedi düşünecem yada hamileyimdir insalalhMerhaba kızlar bu yıl bu hapı bende kullandım yaşadıgınız şeyler gayet normal. 10 gün geciktirdiği bile oluyor
Ben bu ilacı 3 ay kullandım ilk ay adetime göre 10 gün geç oldum 2.3. Aylardada düzensiz oldum başka doktora gittim bırakmamı söyledi bıraktımValla pazartesi günü adet günüm yine gecikirse hem gebelik düşünecem hemde bubilac bana iyi gelmedi düşünecem yada hamileyimdir insalalh
Yaa gebe olsan keskeHayır hiç konuşmadım , çünkü randevu yok olursa hemen alıp gidecem ama adet günümde pazartesi günü ondan bekliyordum da insallahhh gebeyimdir çünkü sırtım ağrıyor gogsum şişmiş yinede bilmiyorum
Ay insalah canım insaAllah rabbim isterse herşey olur valla okadar çok istiyorum ki anlatamam herkes hamile olduğunu söylüyor ben üzülüyorum rabbim duysun sesimiziYaa gebe olsan keskeinsallah guzel haberlerini bekliyorum
Aynen seni cok iyi anliyorum insallah hayirlisiyla olurAy insalah canım insaAllah rabbim isterse herşey olur valla okadar çok istiyorum ki anlatamam herkes hamile olduğunu söylüyor ben üzülüyorum rabbim duysun sesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?