Duphaston hakkında

bsrtrna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
446
113
23
26
Yeni rahim filmi çektirdim önümüzdeki ay bi tedaviye başlanacak adet olunca de gideceğim ne yapılacak bilmiyorum ama yine de bu ay denemem istendi. Duphastonu ben 1 sene kullandım hep şey mantığıyla gebelik olursa tutunmaya yardımcı olmaz ise regli gelir. Tam 9. Ayda klomen + Duphaston ile hamile kaldım dusukle sonuçlandı. Tekrar uğraşıyorum doktor değiştim Duphaston kullanırken hamile kalamazsın dedi. Ama buralarda okuyorum herkes gebelik tutunsun diye kullanmış çoğunluğu regli olarak sonuçlanmış böyle olunca da dr hakli gibi geliyor. Ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim

Ben femara kullandım mesela ama o bittikten 2 hafta sonra duphaston kullanmıştım aynı anda değil yani

Doktor yönlendirse daha iyi olur ama benim 21. gündü başlangıç

Kızlar dupthason sizde de göğüs ıcu ağrısı yaptı mı benim 3 gündür göğüs uçlarım yara gibi o kadar açıyor ki duştan sonra havlu saramıyorum o derece

Doktor yönlendirse daha iyi olur ama benim 21. gündü başlangıç
Özel gittiğim yerde HSG çektirdim yeni adet olunca gidicem hani gebelik olmazsa adet olunca gel dedi durumun sıkışık gidemiyorum 1 buçuk sene kullandım da bildiğim ilaç aslında burada şey okudum yumurtlamadan sonra başlanır diye ben bilmiyordum öyle olduğunu sizinde o zaman mı başlandı diye. Yumurtlama zamanımı da bilmiyorum zaten pcos bar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…