Duphaston hakkında

Mesela 6 ay kullandım diyorsunuz ya hergün mü yuttunuz
Hayir canim 6 ay degil daha 2 ay oldu kullanali bana doktor 14 unde baslayip 25inde bitir dedi hap bittikten 6 gün sonra adet oldum herkeste degisiyo 3un 4uncu gunde olan var ama doktoruna sor cnm o hangi gun baslatmak istiyosa ole basla derim

Hayir canim 6 ay degil daha 2 ay oldu kullanali bana doktor 14 unde baslayip 25inde bitir dedi hap bittikten 6 gün sonra adet oldum herkeste degisiyo 3un 4uncu gunde olan var ama doktoruna sor cnm o hangi gun baslatmak istiyosa ole basla derim

Merhaba bende ilk defa kullandım sizin durumunuz nedir merak ettim. Duphaston a devam mı hamilelik durumunuz nedir.. inşallah istediğiniz gibidir

Merhaba bende ilk defa kullandım sizin durumunuz nedir merak ettim. Duphaston a devam mı hamilelik durumunuz nedir.. inşallah istediğiniz gibidir
duphhaston adetlerımı duzenledi canım hıc aksama olmuyo artık ama tek basına yetermı na doktor karar verır hamılelık olmadı klomen tedavısıne baslıyorum ben

Geçen ay bende kullandım bir faydasını görmedim bu ay cyclo prognova kullanıyorum klomenden sonra kist olmuştu ondan verdi doktor adetime 8 gün var göğüslerim aşırı derecede ağrıyor üstüne yatamıyorum ilacın yan etkisi diyor ama belki de hamileyimdir bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…