Duphaston gebeliği engeller mi

bsrtrna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
438
112
23
26
Yeni rahim filmi çektirdim önümüzdeki ay bi tedaviye başlanacak adet olunca de gideceğim ne yapılacak bilmiyorum ama yine de bu ay denemem istendi. Duphastonu ben 1 sene kullandım hep şey mantığıyla gebelik olursa tutunmaya yardımcı olmaz ise regli gelir. Tam 9. Ayda klomen + Duphaston ile hamile kaldım dusukle sonuçlandı. Tekrar uğraşıyorum doktor değiştim Duphaston kullanırken hamile kalamazsın dedi. Ama buralarda okuyorum herkes gebelik tutunsun diye kullanmış çoğunluğu regli olarak sonuçlanmış böyle olunca da dr hakli gibi geliyor. Ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim

Bende hep kullanıyorum yaklaşık 8 9 aydır gebelik elde edemedim ama bende senin ki gibi mantıkla iciyorum doktorum yaşadığım şehrin en iyi kadın doğum uzmanı bana da o söyledi kullan diye

Bende hep kullanıyorum yaklaşık 8 9 aydır gebelik elde edemedim ama bende senin ki gibi mantıkla iciyorum doktorum yaşadığım şehrin en iyi kadın doğum uzmanı bana da o söyledi kullan diye
Ben de 7 aydir kullaniyorum adetimi duzene sokma disinda ama bi yararini gormedim maalesef. Doktorum zarari yok ic diyor. Olene kadar icecekmisim gibi geliyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…