• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston bittikten sonra yumurtlama döneminde gelen kahverengi akıntı

Nr222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
2 aydır regl olamıyorum doktora gittim duphaston verdi kullanıyorum bitti dün 3 gündür ovulasyon testi pozitif çıkıyordu bugün kahverengi lekenme oldu biraz fazla bugün ovulasyon testi de silik çıktı duphaston sonra ve yumurtlama döneminde denk gelen kahverengi yaşayan varmı sebebi nedir bilen varmı

Eklentiler

• IMG_20260323_223940.webp
    IMG_20260323_223940.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 27
2 aydır regl olamıyorum doktora gittim duphaston verdi kullanıyorum bitti dün 3 gündür ovulasyon testi pozitif çıkıyordu bugün kahverengi lekenme oldu biraz fazla bugün ovulasyon testi de silik çıktı duphaston sonra ve yumurtlama döneminde denk gelen kahverengi yaşayan varmı sebebi nedir bilen varmı
Duphaston bittikten sonra 10 gün içinde adet sökülür bu ay benimki 7 günde söküldü geçen ay 3 günde sökülmüştü bence onun lekelenmesidir. Duphaston progesteron içerir çünkü kullanırken ovulasyon olması çok zor

Duphaston bittikten sonra 10 gün içinde adet sökülür bu ay benimki 7 günde söküldü geçen ay 3 günde sökülmüştü bence onun lekelenmesidir. Duphaston progesteron içerir çünkü kullanırken ovulasyon olması çok zor
Ovulasyon test sonuçları yukarı da 3 gün lekeden sonra adet oldum yarın hormon testi verecegim

Ovulasyon test sonuçları yukarı da 3 gün lekeden sonra adet oldum yarın hormon testi verecegim
Duphaston kullandıktan sonra hormon dalgalanmaları normal sanırım Lh hormonunuz anlık yükselmiş olabilir belki
Ama duphaston ile vücut luteal faza geçiyor o yüzden duphastona başladıktan sonra ovulasyon testi yapmamanızı tavsiye ederim
Siz yine de hormon testi verin tabi ne olur ne olmaz konuştuklarımız sadece tecrübe sonuçta

Back
X