Duphastan erken adete neden olur mu?

bademlicikolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
322
169
53
27
bu ay yumurtlamadan sonra duphaston kullandım günde 2 kez. 10 gün sonra kanamam başladı ped takmamı gerektirecek kadar. Yan etki olarak lekelenme, ara kanama yapıyormuş ama benim yaşadığım şey ara kanama mıydı yoksa adet mi oldum anlamadım. Kanama olduktan sonra ateşimi ölçtüm 36.4’e düşmüştü adet olduğum zamanki ateşim. İlacı bitireli 6 gün oldu ilacı bıraktığımdan beri hiç lekelenme ya da kanamam yok. Bi ihtimal gebelik testi de yaptım tabiki negatif :) Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu progesteron kullanırken? erkenden adet mi oldum acaba?

Son düzenleme:
yumurtlamadan sonra 14 16 gun kadar sonra adet olunur genelde. benım 15 12 olan da var. ara kanama degıldır o. ılac adet sokturucu tarlusal gıbı dusun o ıse yarıyor bı yandan . ben de 10 gun 1tane ıcer 4 5 gun sonraadet olurum. adet olmadan 6 gun neden ? yumurtlama takıbı mı yaptırdın dooktor mu vermıstı ılacı? oyleyse eger yumurtlama sonrası normal gun 14 dıye baz aldıgında aslında tam gununde adet olmus oluyorsun :) 11 gun neye 11?

Yumurtlamadan 8 gün sonra başladı kanama??? Bu süre 10-11 günün altına düşerse normal değil çünkü. Yazdığım karışık gelmiş galiba. Yumurtlamamı da aylardır vücut ısısıyla takip ediyorum 13. Gün yumurtlamam oluyor 15.gün kullanmaya başladım olması gerektiği gibi.

Ben anlayamamısımdır. Kusura bakma. Ilac bittikten 10 gün sonra lekelenme sonra kanama oldu sandım o da normal geldi. O yüzden yazdım. Evet 8 gune adet olunmaz bitti ılac diye yumurtlaman oldugu ıcın hemen adet olmazsın sende zaten yeterındce progesteron olmus oluyor. İlacı yazan Dr una soruver. 2 2 hıc ıcmedım hamileyken bile bilemedim. Gecmıs olsun.

Teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…