- 4 Mayıs 2007
- 712
- 3
- 96
Ayşemim özel mesajlar kapalı olduğundan buraya yazıyorum.Msn'nen de kapalı.AÇSANA
a.s.a.s.a.s.açtııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşemim özel mesajlar kapalı olduğundan buraya yazıyorum.Msn'nen de kapalı.AÇSANA
bu soruyu bende sordum kendime cevabım evetti:Roflol:
Manifesto:Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen liste...
Pragmatist : Doğruluğu ve gerçekliği tek yanlı olarak yalnızca hareketlerin sonuçları ve başarıları ile değerlendiren...
Edimsel :gerçek olarak var olan...
İmge: hayal, düş...
haiz:Bir şeyi olan, elinde bulunduran, taşıyan...
pitoresk: Durumu ve görünüşü resim konusu olmaya değer...
marjinal: Toplum dışında yer alan...
determinist : Belirlenimcilik felsefesine bağlı olan kimse, belirlenimci...
angaje atmek : birini söz veya yazı ile bağlamak...
karakterize : Ayırıcı niteliği ortaya konulmuş...
varyant : bir olayın aslından az çok ayrılan değişik biçimli olanı..
bilişsel : Bildik, tanıdık...
İse;
Soru: Doğruluğu ve gerçekliği tek yanlı olarak yalnızca hareketlerin sonuçları ve başarıları ile değerlendiren bir Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen listecinin gerçek olarak var olan hayaline öykülenen yaptırımları Ayırıcı niteliği ortaya koyabilen kurumların tümünü gerçekleyebilme yetkisine (yetisine) sahip olan bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilsede içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilindik algılanması söz konusu olduğunda durumu ve görünüşü resim konusu olmaya değer bir tarzda birini söz veya yazı ile bağlayabilme kapasitesine sahip olan nedir ?...
ya işte oturdum o kadar kafa patlattım beğenmedinizmi ağlayacağım şimdisenağlama:Roflol:bırde acıklayabılsen one demektı
yeterli olmadımı açıklamam görmedinmi ühüüüüüünee????fisfisfiskafamçokkarıştı
ben anlattım sen de bunu anlatacaktın dimi:teselli:ya ben anladım da anlatamıyorum
bu soruyu bende sordum kendime cevabım evetti:Roflol:
Manifesto:Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen liste...
Pragmatist : Doğruluğu ve gerçekliği tek yanlı olarak yalnızca hareketlerin sonuçları ve başarıları ile değerlendiren...
Edimsel :gerçek olarak var olan...
İmge: hayal, düş...
haiz:Bir şeyi olan, elinde bulunduran, taşıyan...
pitoresk: Durumu ve görünüşü resim konusu olmaya değer...
marjinal: Toplum dışında yer alan...
determinist : Belirlenimcilik felsefesine bağlı olan kimse, belirlenimci...
angaje atmek : birini söz veya yazı ile bağlamak...
karakterize : Ayırıcı niteliği ortaya konulmuş...
varyant : bir olayın aslından az çok ayrılan değişik biçimli olanı..
bilişsel : Bildik, tanıdık...
İse;
Soru: Doğruluğu ve gerçekliği tek yanlı olarak yalnızca hareketlerin sonuçları ve başarıları ile değerlendiren bir Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen listecinin gerçek olarak var olan hayaline öykülenen yaptırımları Ayırıcı niteliği ortaya koyabilen kurumların tümünü gerçekleyebilme yetkisine (yetisine) sahip olan bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilsede içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilindik algılanması söz konusu olduğunda durumu ve görünüşü resim konusu olmaya değer bir tarzda birini söz veya yazı ile bağlayabilme kapasitesine sahip olan nedir ?...
bence bu soru mantık bilimiyle ilgili aslında çok karışık gibi duruyor CADIARZUama..zor değildir..soruda geçen terimleri bilseydik soruyu çözerdik arkadaşlar soruyu bilen varmı ben takıntılıyımdır..düşünüp duruyorum....
pekı bu uzuuuuuuuuuuuuuuuuun ve anlasılamz sorunun bır cevabı varmı vardır heralde
Kızlar ben cevap aramıyorum ki.Sadece dünyanın en zor sorusunu merak ediyor musunuz dedim o kadar.Ama cevabını biliyorsanız söyleyin ben bilmiyorum.çok garip görmüyormusunuz yoksa bu cevap tatmin etmiyormu anlamadım gitti:uhm:kafamçokkarıştı
realist bi yorum yap artık:Roflol::Roflol:
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
:uhm::uhm:hıııı:uhm: a evet biliyorum cevabını endoplazmik miyopun evrim geçirmiş hiper tansiyonutatlicadiarzuPragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
bildim değil mitatlicadiarzu:uhm::uhm:hıııı:uhm: a evet biliyorum cevabını endoplazmik miyopun evrim geçirmiş hiper tansiyonutatlicadiarzu