Yok Ablam bulamıyorum topiclerde var ama açılmıyorCorcu buldunmu senin mesajlarında vardır,benimkilere baktım var bir topikte ama bulamadımdünya güzelimiii özledimmmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok Ablam bulamıyorum topiclerde var ama açılmıyorCorcu buldunmu senin mesajlarında vardır,benimkilere baktım var bir topikte ama bulamadımdünya güzelimiii özledimmmm
![]()
Ben böyle birşey söylesem benimki beni dörte böler beşe katlar![]()
Yok Ablam bulamıyorum topiclerde var ama açılmıyor![]()
Benimki söyleyemez bende onu dörde böler ,10a katlarımKendide diyor ama ben bişi diyormuyumkısasa kısas yani
![]()
Benimkide öyle link gibi çıkıyor kopyalanmıyor niye öyle oldu anlamıyorumBelgelerimde var benşmde kopyalanmıyor hiç olmuyor
Benim adamım yok burdaGerard Butler
![]()
Bunu alıcan sonra yicen![]()
![]()
Ben böyle birşey söylesem benimki beni dörte böler beşe katlar![]()
Benimki söyleyemez bende onu dörde böler ,10a katlarım![]()
Benimkide öyle link gibi çıkıyor kopyalanmıyor niye öyle oldu anlamıyorum![]()
![]()
George Clooney
![]()
Josh Duhamel
![]()
Corcum kulunim ve onunla coş yani josh![]()
Ben lafını bile edemiyorumvalla benim eşim bilir seninkinin filmi başladı diye çağırır görmezsem![]()
Abla 41 oldu az kaldı yaşlanıyor zaten ben seni ne yapsınlar der sıvışırımYaşlanında görün bakalım nasıl söylerrr
Olmuyor hiç bulacam ama varyaa didik didik edecem topiği
Yarasınnnnn
Hopppppp corca dikkat llütfen![]()
Sağol abla olsa da yisekYarasınnnnn![]()
Sahiden süpermişBenim adamım yok burdaGerard Butler
![]()
Aynen benimki de öyle yapar, bi ara Arda Turan'a takmıştım, izletmezdi maçlarıBen lafını bile edemiyorumO filmi,diziyi,programı bir daha izleyemem
![]()
Abla 41 oldu az kaldı yaşlanıyor zaten ben seni ne yapsınlar der sıvışırım![]()