• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en gereksiz 20 aleti seçildi !!!

Selam... Saç şekillendiricileri konusunda yardım istiyorum. braun ve diğer markalar arasında kararsız kaldım. siz ne dersiniz acaba?

Yumurta doğrayıcı
Havlu ısıtıcısı
bunun gibi bikaçı bencede gereksz ama Saç şekillendirici,mini disk çalar gibi cihazlar lazm bence..bayanssulusmile

biz eşimle bugüne kadar (6 yıllık evliyiz) görgüsüz gibi ne görürsek almışız :) Bu gereksiz listesinin hemen hemen hepsi bizde var. Onun için dezaten evde adım atacak yer bulamıyoruz. Zaten bazı şeyleri laf olsun diye aldığımızı biliyorum da listeyi de okuyunca çok güldüm :) Ben buraya bir de okadar heves ile alınıp en fazla 10 defa kullanılan alındığından beri KOŞU BANDI, KONDİSYON BİSİKLETİ, İNCELTİCİ BEL KEMERİ,SAUNA EŞOFMAN 'ı da eklemek istiyorum :) Hımmm bir de hava nemlendirme makinası evde bebek yoksa hele çok gereksiz (bizde tabi var ) Yanlız bazılarına haksızlık edilmiş sanki. Özellikle alma dediğim halde bütün (kesilmemiş) salam alan kocam başımda var olduğu sürece o elektirkli bıçak falan mecbur kullanılıyor. Yumurta makinasını da kullanıyoruz aslında ocakta cezvede hep çatlıyordu içi dışına çıkmış yumurta kadar mide bulandırıcı bişey yoktu kurtulduk şimdi rahat ettik. Saç şekillendirici konusunda kararsızım ucu fırça gibi olanı kullanıyorum ben de ama öyle maşalı, efendime söyleyim tost yapan falan modeller gerçekten de hem kullanışsız hem de gereksiz. İnsanın o tarz aletleri kendi kendine kullanması zor oluyor çünkü. Annemde kendi kendine dönen ucu fırçalı rowenta var bak o da süper hiç elinden düşmüyor hep bakımlı fönlü geziyor. Hoş bu istanbulun nemli havasında durmuyo ki saçlar istediğin kadar yap. Ben ankaralıyım ankara öyle güzeldir ki saçına fön çektirirsin yıkayana kadar kalır resmen. Şu dümdüz yapanlardan da var bende rowentanın kışın birara hep kullanıyordum ama cızır cazur sesler geliyo ya hep saçım yandı sanıyorum. A aaaa bir eklemem daha var ayak masaj aleti (sulu var ya ) kaç kere kullandık hiç bilmiyorum. Aman hiç sormayın bizim ev bi alem mikroskop ve teleskop ta mevcut dürbün falan da :)
Şu ledli mumları seviyorum ben uyuyakalsan da kalabalık misafirler varken de çok güvenli ve güzel. :) Bir de kendinden renk değiştiren normalde beyaz olup renkten renge giren toplar var lamba onları da seviyorum kullanıyorum.

ilk sırada kullanılan elektrikli tırnak törpüsü normal kullanılan törpüye göre daha steril benim gittiğim pedikür salonunda bunu kullanıyorlar gayet memnunum neye göre gereksiz pahalı olduğu için mi ?

Sırt kaşıyıcısı kan dolaşımını hızlandırdığı için gerekli. Fitness hocamın tavsiyesiyle spordan önce kullanıyorum yıllardır.
Fondü seti de gerekli.
Diğer şeyler de gerekli, yani sonuçta evde yok diye işler yarım kalmaz ama olursa da harika olur.

Dünyanın en gereksiz 20 aleti seçildi
Yumurta doğrayıcısı, sırt kaşıyıcısı ve daha birçok alet, 'iyi fikir'di ancak şimdi onların yüzüne bakan yok!

30.04.2008 18:08
Belki zamanında iyi bir fikir gibi geldi, ancak şimdi kimse onların yüzüne bakmıyor, kullanmıyor. Tedavülden kalkalı uzun zaman oldu desek ve size en gereksiz 20 aleti söylesek...

Yoğurt makinesi, havlu ısıtıcısı, yumurta doğrayıcı, lazerli makas ve daha neler neler... Başta 'parlak bir fikir' oldukları düşünülüp hayata geçirilseler de günlük kullanımda çok da ihtiyacımız olmayan alet edavatlar onlar.
Mükemmel bir kesim için lazerli makasa ya da pantalonunuzun kırış kırış olmaması için pantalon ütüsüne ne dersiniz? Cazip öneriler, cazip tasarımlar... Ancak gelin görün ki en gereksiz aletler listede yerlerini alıyorlar.

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre yüzlerce dükkanda yapılan araştırma sonucu 'en gereksiz aletler' listesindeki bazı aletlerin gerçekten yararlı olduğu, birçoğununsa para tuzağından başka bir şey olmadığı sonucu ortaya çıkmış.

Örneğin yaklaşık 400 dolara satılan bir elektrikli tırnak törpüsünün 'en gereksiz aletler' listesinde başı çekmesi şaşırtıcı değil. Yapılan araştırmaya katılan 4 bin 500 tüketici, elektrikle ya da pille çalışan mumları bu listede üçüncü sıraya oturtuyor. Normal muma göre daha güvenli olan bu mumlar, yine de yararsız bulunuyor.

İşte en gereksiz 20 alet:

1. Elektrikli tırnak törpüsü
2.Lazerli makas
3.Elektrikli mum
4.Soda buharı makinesi
5.Spa masajı aleti
6.Fondü seti
7.Saç şekillendirici
8.Yumurta kaynatıcı
9.Elektrikli kumaş düzleştirici
10.Elektrikli bıçak
11.Pantolon ütüsü
12.Yüz buhar makinesi
13.Saatli çay makinesi
14. Mini disk çalar
15. Yüz gerdirici makine
16. Yumurta doğrayıcı
17.Elektrikli konserve açacağı
18.Yoğurt makinesi
19.Havlu ısıtıcısı
20.Sırt kaşıyıcı
hepsini anladım da 12.sıradaki yüz buhar makinası niye seçilmişyasakkelimeyasakkelime
profesyonel cilt bakımında uzmanların cildin açılması gözeneklerin gevsemesi için kabin bakımlarında sürekli kullanılan bir alet

yoğurt makinesinin gereksiz olması saçma bence çok güzel süzme yoğurt yapan makineler var

Yumurta doğrayıcı gereksiz.
Yumurtadan başka birşey doğramiyor.
Domates dogramayi denedim. Alet pert oldu.

Back