• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en gereksiz 20 aleti seçildi !!!

daylight

Suna Keskin
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.455
45
358
Adana
Dünyanın en gereksiz 20 aleti seçildi
Yumurta doğrayıcısı, sırt kaşıyıcısı ve daha birçok alet, 'iyi fikir'di ancak şimdi onların yüzüne bakan yok!

30.04.2008 18:08
Belki zamanında iyi bir fikir gibi geldi, ancak şimdi kimse onların yüzüne bakmıyor, kullanmıyor. Tedavülden kalkalı uzun zaman oldu desek ve size en gereksiz 20 aleti söylesek...

Yoğurt makinesi, havlu ısıtıcısı, yumurta doğrayıcı, lazerli makas ve daha neler neler... Başta 'parlak bir fikir' oldukları düşünülüp hayata geçirilseler de günlük kullanımda çok da ihtiyacımız olmayan alet edavatlar onlar.
Mükemmel bir kesim için lazerli makasa ya da pantalonunuzun kırış kırış olmaması için pantalon ütüsüne ne dersiniz? Cazip öneriler, cazip tasarımlar... Ancak gelin görün ki en gereksiz aletler listede yerlerini alıyorlar.

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre yüzlerce dükkanda yapılan araştırma sonucu 'en gereksiz aletler' listesindeki bazı aletlerin gerçekten yararlı olduğu, birçoğununsa para tuzağından başka bir şey olmadığı sonucu ortaya çıkmış.

Örneğin yaklaşık 400 dolara satılan bir elektrikli tırnak törpüsünün 'en gereksiz aletler' listesinde başı çekmesi şaşırtıcı değil. Yapılan araştırmaya katılan 4 bin 500 tüketici, elektrikle ya da pille çalışan mumları bu listede üçüncü sıraya oturtuyor. Normal muma göre daha güvenli olan bu mumlar, yine de yararsız bulunuyor.

İşte en gereksiz 20 alet:

1. Elektrikli tırnak törpüsü
2.Lazerli makas
3.Elektrikli mum
4.Soda buharı makinesi
5.Spa masajı aleti
6.Fondü seti
7.Saç şekillendirici
8.Yumurta kaynatıcı
9.Elektrikli kumaş düzleştirici
10.Elektrikli bıçak
11.Pantolon ütüsü
12.Yüz buhar makinesi
13.Saatli çay makinesi
14. Mini disk çalar
15. Yüz gerdirici makine
16. Yumurta doğrayıcı
17.Elektrikli konserve açacağı
18.Yoğurt makinesi
19.Havlu ısıtıcısı
20.Sırt kaşıyıcı
hepsini anladım da 12.sıradaki yüz buhar makinası niye seçilmişyasakkelimeyasakkelime
profesyonel cilt bakımında uzmanların cildin açılması gözeneklerin gevsemesi için kabin bakımlarında sürekli kullanılan bir alet

bunlardan çoğu kullanılıyor ya...
7. sıradakinden bir tane aldım hatta başka bir tane daha istiyorum...saç şekillendiricisi....eminim çok fazla alan da vardır ben gibi....

saç şekillendiricim olmadan asla...
ne demek gereksiz... o olmasaydı hergün (saçlarım ince telli ve düz yani fön tutmuyor) işe gitmeden önce kuaföre gitmem gerekirdi. Ki bundan 3 yıl öncesine kadar haftada bir kuaföre gider 2-3 gün o fönle idare edip diğer günler saçını toplayan ve saçlarından nefret eden biriydim.
Yaşasın saç şekillendiricim, saçlarımla barıştırdı beni...

Dünyanın İşte en gereksiz 20 alet

1. Elektrikli tırnak törpüsü
2.Lazerli makas
3.Elektrikli mum
4.Soda buharı makinesi
5.Spa masajı aleti
6.Fondü seti
7.Saç şekillendirici
8.Yumurta kaynatıcı
9.Elektrikli kumaş düzleştirici
10.Elektrikli bıçak
11.Pantolon ütüsü
12.Yüz buhar makinesi
13.Saatli çay makinesi
14. Mini disk çalar
15. Yüz gerdirici makine
16. Yumurta doğrayıcı
17.Elektrikli konserve açacağı
18.Yoğurt makinesi
19.Havlu ısıtıcısı
20.Sırt kaşıyıcı
hepsini anladım da 12.sıradaki yüz buhar makinası niye seçilmiş
profesyonel cilt bakımında uzmanların cildin açılması gözeneklerin gevsemesi için kabin bakımlarında sürekli kullanılan bir alet

aynen bende anlamadım kaydirigubbakcemile5 ,saç şekillendiriciyide çok kişi kullanıyor.
birde sırt kaşıyıcıyı hele gereksiz görürler.ben çok hoşlanırım sırtımın kaşınmasında.oohhh ne güzel masaj gibi oluyor hemde.

gereksiz deniliyo ama ben birçoğunu kullanılırken gördüm yani. neyse o değilde saç şekillendirici bikerem gereksiz değil. şuanda çoğu bayan kullanıyor:dilcikar:

olmasada olur denilen seylerrr diye secmişlerdirrr
cok gerek duyulmayan seyler cünkü ama genede bazılarını kullananlar varrr

hepsininde kullanıldığı yerler var ama pardon yani bunu yazan kullamıyodur ondan kurup yazmıştır
dimi ama.....

Sırt kaşıyıcı pek öyle gereksiz bir alet değil bence.Ben kullanıyorum mesela!..

bu zamanda hiç bişeyin zoru sevilmez elimizle nasıl kaşıyalım veya eşimize kaşıttırsak o da olmaz çoktaan alışmışız elektronik hayata

bence fondü seti gayet şık ve misafir geldıgınde masada hem guzel görüntü olusturuyor hem de et sogumuyor. bunu yazan "fondue" nin ne demek oldugunu bilmiyor sanırım :)

sırt kaşıyıcı bizim evde olmazsa olmazlardan .eşim çok kullanır .saç şekillendiricide gerekli tabi. ama ben en iyilerinden birini almama rağmen kullanamadım kuaförün söylediğine göre benim saçımda işe yaramazmış. gitti bisürü para...

sırt kaşıyıcı bizim evde olmazsa olmazlardan .eşim çok kullanır .saç şekillendiricide gerekli tabi. ama ben en iyilerinden birini almama rağmen kullanamadım kuaförün söylediğine göre benim saçımda işe yaramazmış. gitti bisürü para...

canım kuaförün fön parası kazanmak için sölemiş olmasın bunu??ben 3 yıldır kullanıyorum..artı 3 ay oncede perma yaptırdım kıvırcık saclarım bıle dumduz oluorr nır yaramasın işe??en iyilerinden aldım dıoosun o zaman seramik tabanlı almısındır sanırım??saclarını ayırarak yapmayı dene.küçük tutamlar al yukarıdan asagı bırkaç kere gec uzerınden..ınan ıse yarıoo..belime kadar we gür olan saclarımı yarım saattte dumduz hale getiriyoorum..benm elim alıştı gerçi ama ...sen gene dene..benmki philips ın ilk cıkanlarından..kalın uclu..ince olanlar bıraz daha zaman alır..ama mutlaka işe yarar emin ol..sadece bıraz ugras.

ben yumurta dograyıcı da kullanıyorum walla..kahvalltı misafiri için ideal bişey..kendım o kadar guzel dilimler keseemeemm

Back