Sen şimdi ne dedindisardan ne kadar normal gozukuyorlar...baba gorunen anne, anne gorunende uvey baba durumunda demekki...bayan gorunumlu guzel bile sayilir...erkek gorunumlu cok toy duruyor...
Allah kimsenin basina vermesin.
hahaha haklisinSen şimdi ne dedin
Yanii okuyom okuyom bişi anlamıyom, kimse de anlamıyor neden böyle olduk kiihahaha haklisin
Yoo üvey baba değil babası o onun spermleri kullanılmış ben öyle anladımdisardan ne kadar normal gozukuyorlar...baba gorunen anne, anne gorunende uvey baba durumunda demekki...bayan gorunumlu guzel bile sayilir...erkek gorunumlu cok toy duruyor...
Allah kimsenin basina vermesin.
cunku esmer olan onceden erkekmis bayan olmus...o yuzden sperm onun olamaz. sarisin olanda saclarini traslamis bi ama biyolojik olarak kadin...yani cocuk biyolojik olarak sadece kisa sacli olanin...annesi babasi gorunumlu olan yani....Yoo üvey baba değil babası o onun spermleri kullanılmış ben öyle anladım
Neyini anlamadınız ya huKadın cinsiyet değiştirmiş erkek olmuş, erkek cinsiyet değiştirmiş kadın olmuş. Sonra da bebek istemişler ve sperm bağışıyla hamile kalmış.
Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?