Dünyanın en garip ailesi onlarda

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Nick ve Bianca normal bir erkek ve kız çocuğu olarak hayata başladılar.

Ama yaşları ilerledikçe cinsel değişimleri onlar bambaşka yollara soktu ikisi de cinsiyet değiştirerek erkek ve kadın olarak hayatlarına devam ederken tanıştılar.

Bianca her zaman kendisini erkek gibi hissetmedi.

Kendisini hiç bir zaman kadın olarak görmedi.

Gördüğü tedaviler başarılı olmayınca cinsiyet değiştirmeye karar verdi.

Tam olarak olmasa da artık hayatına erkek olarak devam ederken Nick ile tanıştı.

Beraber yaşadıktan sonra evlenmeye karar verdiler.

Daha sonra aile olmaya karar verip bir bebek istemişler tam olarak cinsiyet değişikliği yapmayan Nick sperm bağışı ile bir bebek dünyaya getirdi.

Durum bundan sonra biraz karışsa da onlar bu halleri ile çok mutlular.

Normal bir aile olduklarını söylüyor ve sade bir hayat yaşıyorlar

Hatta ikinci çocuklarını bile dünyaya getirdiler.

dunyanin_en_garip_ailesi (1).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (2).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (3).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (4).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (5).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (6).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (7).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (8).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (9).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (10).jpg
dunyanin_en_garip_ailesi (1).jpg

disardan ne kadar normal gozukuyorlar...baba gorunen anne, anne gorunende uvey baba durumunda demekki...bayan gorunumlu guzel bile sayilir...erkek gorunumlu cok toy duruyor...

Allah kimsenin basina vermesin.

Kadın erkekmiş erkekde kadınmış 2side cinsiyet değiştirmiş ama şimdi kadın olanın hala spermleri aktif olduğundan şimdiki erkek olandan bebek yapmışlar neyini anlamadınız ki :27:

disardan ne kadar normal gozukuyorlar...baba gorunen anne, anne gorunende uvey baba durumunda demekki...bayan gorunumlu guzel bile sayilir...erkek gorunumlu cok toy duruyor...

Allah kimsenin basina vermesin.
Yoo üvey baba değil babası o onun spermleri kullanılmış ben öyle anladım o_O

He ben yanlış anlamışım sperm bağışıymış :27:

Yoo üvey baba değil babası o onun spermleri kullanılmış ben öyle anladım o_O
cunku esmer olan onceden erkekmis bayan olmus...o yuzden sperm onun olamaz. sarisin olanda saclarini traslamis bi ama biyolojik olarak kadin...yani cocuk biyolojik olarak sadece kisa sacli olanin...annesi babasi gorunumlu olan yani.... :KK53:

kim kime napmış erkek mi hamile kalmış kadın mı hamile bırakmış sperm bankasımı nolmuş
hani marjinal bizdik ? :KK53:

Neyini anlamadınız ya hu :KK53: Kadın cinsiyet değiştirmiş erkek olmuş, erkek cinsiyet değiştirmiş kadın olmuş. Sonra da bebek istemişler ve sperm bağışıyla hamile kalmış.
Bu kadar.:KK14:

Neyini anlamadınız ya hu :KK53: Kadın cinsiyet değiştirmiş erkek olmuş, erkek cinsiyet değiştirmiş kadın olmuş. Sonra da bebek istemişler ve sperm bağışıyla hamile kalmış.
Bu kadar.:KK14:

Yanlışınız var. Ortada sadece bir adet cinsiyet değiştirme söz konusu. O da şuanda kadın görünümünde olan kişi, daha önceden erkekmiş, ameliyatla kadın olmuş.
Hamile kalan arkadaş, yani kısa saçlı ve erkek kıyafetleri giyen, cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmemiş. Zaten bu yüzden hamile kalabiliyor, hala rahmi çalıştığı için.

Bence bu ailenin transseksüel ve eşcinsel bireylerden oluşması o kadar da garip değil. Sonuç olarak baktığınızda aile fertleri yine bir kadın, bir erkek ve çocuklardan oluşuyor. Geleneksel aile yapısının farklı bir yorumlaması bile denebilir buna :KK51:

Back