Dünyalar tatlısı bir güzellik Christine Teigen

:) böyle biriyle normal hayatta karşılaşma oranımız %1 böyle bi kız görsem voov derdim gözlerimi alamazdım fazlasıyla beğeniyi hakediyo çok şeker bi kere :)

türkiyemizde bundan daha güzelleri var bi kerem ayrıca bu bakımı bizim en çirkin kadınımıza yapsam dünya güzeli olur bi kere

türkiyemizde bundan daha güzelleri var bi kerem ayrıca bu bakımı bizim en çirkin kadınımıza yapsam dünya güzeli olur bi kere

Ben daha güzelim

Bakım insanın yüzünü gözünü ağzını burnunu değiştiriyor dimi
Daha güzelleri olabilir ama göz var nizam var bu hatun bombaaa
Hem masum hem seksi :)
Birde şu lafa bitiyorum ben daha güzelim ehehehe klasik kıskançlık ve kendine güveni olmayan kadın lafı:)

evet bakım yapılan her kadın güzelleşir sınırları dahilinde ..boyayla güzellik olmaz malzeme gerekli yüzde orantı gerekli seda sayana on ton boya sürülüyor olmuyo arkadaş.güzelleşseydi boyayla bülent ersoy güzel olurdu zira ondaki boya hiçkimsede yok.bu kızın yüz hatları çok sevimli makyajla daha ön planı çıkmış. sevimli güzelleri sevdiğim için paylaşayım dedim

birde böyle bi kızı sokakta görürseniz haber verin.adriana limagillerden bu kızımızda:) sevimli seksi masum çekici

Kendine güvenenler kendisini övebilir ancak, yanılıyorsun canım ayrıca ben kadın değilim genç kızım bilgin olsun.

Kendine güvenenler kendisini övebilir ancak, yanılıyorsun canım ayrıca ben kadın değilim genç kızım bilgin olsun.

Biliyorsun dimi iki cinsiyet var biri kadın biri erkek :)
Kadın kategorisindesin farkındasın dimi:)
Kadın deyince aklına cinsellikle birlikte giden şu zar geldi sanırım :)

Biliyorsun dimi iki cinsiyet var biri kadın biri erkek :)
Kadın kategorisindesin farkındasın dimi:)
Kadın deyince aklına cinsellikle birlikte giden şu zar geldi sanırım :)

17 yasında olmasından kaynaklı sanırım kadın deyince farklı bir anlam cıkardı ama voedream bunun cinsellikle alakası yok zaten bak adı ustunde kadınlar kulubu

17 yasında olmasından kaynaklı sanırım kadın deyince farklı bir anlam cıkardı ama voedream bunun cinsellikle alakası yok zaten bak adı ustunde kadınlar kulubu

Evet kadın deyince farklı bi anlam çıkardı :)
Ve bu kadın gerçekten çok hoş :)
Yani tamam çevrede hiç mi güzel yok var ama bu kadın gerçekten çok çok güzel :)

Çok şeker bir kıza benziyor sadece biraz alnı geniş gibi, o kadar kusur kadı kızında da olur derler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…