Dünya trendi “T A M A M”.

Dun gelen su faturamin yarisinin atik su bedeli oldugunu gorunce bir kez daha tamam yahu dedim bu sadece sebeplerimin arasinda ufacik bir parca ya ben anlamadim bu faturalari vergileri hayat pahaliligini hastanelerin les olusunu 5 kisi birden muayne olmayi bu sebeple.cepten verip.ozele gitmek zorunda kalmayi sadece bizmi dert ediyoz yoksa bizlermi cok fakir kaldik anlamadim.hala neye devam paralel evrendemi yasiyosunuz hersey size pink

Nasılsın ablam ? Kızın nasıl ? Torun nasıl ? Ne kadar kaldı doğuma ?

SONUNA KADAR DEVAM .

Sizin restleşmenizi sevsinler, bu ne şirin ne cilveli bir restleşme

Anneanneyi üzmeyin, Temmuz'da doğuma girecek torununu kucağına alacak sağlıkla

Ahretliiiik az kalmış yaaa, anneannesi gibi cengaver bir kız geliyooooorrr

Ahhh ahretliğim keşke her restleşme böyle tatlı olsa demi,pes etmeden inatla devam ediyoruz
İnşallah ahretlik az kaldı artık,kızçemde ağırlaşmaya başladı hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alsın inşallah
Birde benim yanımda olsa varya ben ona neler öğretirimde,siyasetin de geyiğinde dibine vurdururum

Günaydın ..
Kızına. Kolay hayırlı bir dogum dilerim.. sana da keyifli bir anneannelik.. insallah torunun senin ışığında büyür ..

Günaydın ..
Kızına. Kolay hayırlı bir dogum dilerim.. sana da keyifli bir anneannelik.. insallah torunun senin ışığında büyür ..

Günaydınlar sanada sağol.
Amin inşallah,hayırlısıyla kucağına alsında yeterki..
Temennim o yönde zaten,elimden geldiğince kendime benzetecem onuda..

Havalarda ısındı, hamilelik iyice zorluyordur, Allah yardımcısı olsun, bir avazda sağlıkla doğursun inşaallah

Ahretliğim sen torunun tadını alınca kızının oturduğu yerden ev kiralarsın gibi geliyor bana :)) olmadı internetten görüntülü konuşursun, ilk öğreteceğin kelime belli oldu, anne baba anneanne dede demeden tamam dedirteceksin bu gidişle

Amin inşallah ahretlik,sağlıcakla doğsunda yeterki,darısı sana olsun inşallah çok değişik bir duyguymuş.

Düşünüyoruz zaten bunu,burdan kaçmak gibi niyetimiz var bizimde,ama biraz zamanı var.
Malum iş durumu önemli bizim için,ne yaparız ne ederiz bilmiyoruz daha.
Orda yaşam daha rahat,gidince kafamı dinliyorum biliyormusun havası güzel bide..

Hedefim belli demi daha konuşmadan aynen onları öğretecem,bakalım diğer nene ne edecek

T A M A M

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…