- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi guneykarimkure
Yeter
Yetti artık
T A M A M.
Senı benı gözardı etmemişmiydin hayırdır
Devam Devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter
Yetti artık
T A M A M.
Senı benı gözardı etmemişmiydin hayırdır
Devam Devam
DEVAMT A M A M T A M A M
No TAMAM
Nasılsın ablam ? Kızın nasıl ? Torun nasıl ? Ne kadar kaldı doğuma ?
SONUNA KADAR DEVAM .
Sağlıkla Sıhhatle gelsin inşallah. Rabbım analı babalı büyütsün. Vatana millete hayırlı , hayvansever bir birey olsun .İyiyim sağol,torunda iyi maşallah büyüyor Temmuzda gelecek kısmetse..
Sağlıkla Sıhhatle gelsin inşallah. Rabbım analı babalı büyütsün. Vatana millete hayırlı , hayvansever bir birey olsun .
Amin
No TAMAM
Nasılsın ablam ? Kızın nasıl ? Torun nasıl ? Ne kadar kaldı doğuma ?
SONUNA KADAR DEVAM .
Sizin restleşmenizi sevsinler, bu ne şirin ne cilveli bir restleşme
Anneanneyi üzmeyin, Temmuz'da doğuma girecek torununu kucağına alacak sağlıkla
Ahretliiiik az kalmış yaaa, anneannesi gibi cengaver bir kız geliyooooorrr
Günaydın ..Ahhh ahretliğim keşke her restleşme böyle tatlı olsa demi,pes etmeden inatla devam ediyoruz
İnşallah ahretlik az kaldı artık,kızçemde ağırlaşmaya başladı hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alsın inşallah
Birde benim yanımda olsa varya ben ona neler öğretirimde,siyasetin de geyiğinde dibine vurdururum
Günaydın ..
Kızına. Kolay hayırlı bir dogum dilerim.. sana da keyifli bir anneannelik.. insallah torunun senin ışığında büyür ..
Günaydınlar sanada sağol.
Amin inşallah,hayırlısıyla kucağına alsında yeterki..
Temennim o yönde zaten,elimden geldiğince kendime benzetecem onuda..
Havalarda ısındı, hamilelik iyice zorluyordur, Allah yardımcısı olsun, bir avazda sağlıkla doğursun inşaallahAhhh ahretliğim keşke her restleşme böyle tatlı olsa demi,pes etmeden inatla devam ediyoruz
İnşallah ahretlik az kaldı artık,kızçemde ağırlaşmaya başladı hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alsın inşallah
Birde benim yanımda olsa varya ben ona neler öğretirimde,siyasetin de geyiğinde dibine vurdururum
Havalarda ısındı, hamilelik iyice zorluyordur, Allah yardımcısı olsun, bir avazda sağlıkla doğursun inşaallah
Ahretliğim sen torunun tadını alınca kızının oturduğu yerden ev kiralarsın gibi geliyor bana :)) olmadı internetten görüntülü konuşursun, ilk öğreteceğin kelime belli oldu, anne baba anneanne dede demeden tamam dedirteceksin bu gidişle
T A M A M