Dünya şokta! Atmosferden çıkarken görüntülendi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Gizemli bir UFO'nun dünya atmosferinden çıkarken çekilen bu görüntüsü özellikle dış basında kendine geniş yer buldu.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Gizemli bir UFO'nun dünya atmosferinden çıkarken çekilen bu görüntüsü özellikle dış basında kendine geniş yer buldu.
Amerikalı YouTube kanalı "Secureteam10"in editörlerinden Tyler, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan yakalanan bu görüntüyü yayınladı ve kısa sürede yüzbinlerce izlenmeye ulaştı.

Görüntülerde parlak bir objenin dünya atmosferinden bir roket gibi yükseldiği ve ardında iz bulutu bıraktığı izlenmekte.
Daha sonra kısa süreli ortadan kaybolsa da, ikinci bir obje beliriyor.
Tyler, bu görüntüleri bir ışık yanılgısından çok, uzayda hayat olduğunun kanıtı olarak yorumluyor.
Görüntüleri izleyenler arasında, bunun bir meteor, roket testi ya da sadece bir yansıma olduğunu savunanlar bulunsa da, "uzaylı" teorisi de büyük ilgi çekmekte.

http://www.milliyet.com.tr/dunya-sokta-atmosferden-cikarken/dunya/detay/2245246/default.htm

Bi gelmediler ışın tabancaları ile

Bence de varlar ama bizim ne mal olduğumuzu bildikletinden iletişime girmek istemiyorlar, yaşasınlar kendi dünyalarında rahat rahat.

Bizden küçüklerse organlarını koparır, aç susuz bırakır ,kızgın demirle vucutlarına iz bırakır , zevk için öldürürüz bile...büyüklerse ağır işlerimizi yaptırırız

Bizden kötü olabileceklerini zannetmiyorum korkmuyorum da ama gelmesinler yazık

Yooo delirmedim,

Ya çoktan geldiler ve aramızdalarsa

Kendimizi ne kadar önemsiyoruz öyle uzaylılar bizi ziyaret ediyormuş bi de gizli gizli gelip gidiyorlar sanki neyden korkacaklarsa uzay gemisi yapacak kadar gelişmişler bizi mi umursayacaklar belki anca çocukları okul gezisine getiriyorlardır. bakın çocuklar bunlar da geri kalmış ilkel yaratıklar derslerinize çalışın onlar gibi olmayın hele turkiyenin üzerinden bile geçmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…