- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
onedio dan aldınız ise bazı siteler adının geçmesini,içerik alınmasını kabul etmiyor sanırım.Allahım dünya ne oldu böyleLütfen içeriği okuyun ne haldeyiz görün o yüzden paylaştım.
Biz ne hale geldik millet ne anlıyor zihniyete iyi bakın.
Chess link neden olmuyor?
Evet onediodan aldım çok düzelttim olmadı ama aynı haberden başka kaynaktan buldum onunla düzelttim teşekkür ederim.. Benimde çok moralim bozuk bu zihniyet normal olduğunu düşünmüyorum bence bizde tehlikedeyiz.onedio dan aldınız ise bazı siteler adının geçmesini,içerik alınmasını kabul etmiyor sanırım.Allahım dünya ne oldu böyleinsan insanın öldüğünü istermi?
Az önce dışarıdaydım.Şehir içinde olan bir kazaya rastladım.Kanlar içinde yerde yatan muhtemelen vefat etmiş biri vardı.Hala etkisindeyim.Bunlar takır takır öldürüp seviniyorlar
Tabiki tehlikedeyiz.Sıra Türkiyeye geliyor diye düşünüyorum sık sıkEvet onediodan aldım çok düzelttim olmadı ama aynı haberden başka kaynaktan buldum onunla düzelttim teşekkür ederim.. Benimde çok moralim bozuk bu zihniyet normal olduğunu düşünmüyorum bence bizde tehlikedeyiz.
Maalesef bende Allah yardımcımız olsun..Tabiki tehlikedeyiz.Sıra Türkiyeye geliyor diye düşünüyorum sık sık
Dün gece Fransa'nın başkenti Paris'te art arda silahlı ve bombalı saldırılar düzenlendi. 7 ayrı saldırda en az 120 kişi hayatını kaybetti. CNN International, can kaybını 153 olarak duyurdu. Dünya olayın şokunu ve yasını yaşarken bir kısım sosyal medyakullanıcısı bu saldırıları kutladı ve destekledi.
http://www.haberdar.com/galeri/paris-saldirilarini-sevinen-ve-kutlayanlar,75/5.html
aslında bunların dinle bir alakası yok yani islam da böyle bir şey yok öldürmek,ölmek vsBu olaylara sevinene insan denmez,hayvan desen hayvana hakaret olur..
Bu dinciler yok olmalı bir an önce..
aslında bunların dinle bir alakası yok yani islam da böyle bir şey yok öldürmek,ölmek vs
Bu olaylara sevinene insan denmez,hayvan desen hayvana hakaret olur..
Bu dinciler yok olmalı bir an önce..
Yahu biz bile genelleyip dinciler yok olsun diyosak daha ne olsun dünya gercekten yaşanılacak yer olmaktan çıktı. Bende senin tabirinle dinciyim hanım abla bende öleyim mi?
Sen niye ölüyorsun ki,sözüm din adı altında böyle vahşet yapanlara benim sözüm..
Dinini normal yaşayanlara elbette saygım sonsuzdur..
Senin öyle düşündüğünü biliyodum. Ama kelimelerimizi biraz daha dikkatli secelim. Onun için alıntıladım.
Hürmetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?