Dünya klasikleri,şiir,roman,eğitim,çocuk kitapları çok uyguna buradaaaa...

serenadla olasılıksızı yanyana gördüm ay ne tatlı durmuş ikisi:)
okumayanlara tavsiye ederim,ama hakkaten cok ucuza satıyosun söylemeden geçemıycem..
helekı serenad:KK200:

serenadla olasılıksızı yanyana gördüm ay ne tatlı durmuş ikisi:)
okumayanlara tavsiye ederim,ama hakkaten cok ucuza satıyosun söylemeden geçemıycem..
helekı serenad:KK200:
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için fiyatları mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorum ama yine alan yok:KK48:

Mrb evlilik ve aile,onun gibi yaşamak hz. Peygamberin örnek hayatı, canlar kimin için çalıyor,kavgam,isim şehir hayvan kitaplarına talibim ancak takas düşünüyorum hatta anlaşirsak girinn elli tonu setini de istiyorum. Benim konum da var bakabilirsiniz kitaplarm çok temiz. Takas düşündüğünüz olur mu bir bakıp bana dönüş yapabilir misiniz. Bir kısmı takas bir kısmını alada bilirim siz bir bakın

Mrb evlilik ve aile,onun gibi yaşamak hz. Peygamberin örnek hayatı, canlar kimin için çalıyor,kavgam,isim şehir hayvan kitaplarına talibim ancak takas düşünüyorum hatta anlaşirsak girinn elli tonu setini de istiyorum. Benim konum da var bakabilirsiniz kitaplarm çok temiz. Takas düşündüğünüz olur mu bir bakıp bana dönüş yapabilir misiniz. Bir kısmı takas bir kısmını alada bilirim siz bir bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tane-5-lira-her-turden-kitap-mevcut.919841/

Merhaba, kitaplarınıza baktım bir kısmı okuduğum kitaplar zaten diğerleri içinde takaslık bulamadım maalesef ama ben size fiyatta yardımcı olmaya çalışayım eğer hala düşünüyorsanız...

Merhaba, kitaplarınıza baktım bir kısmı okuduğum kitaplar zaten diğerleri içinde takaslık bulamadım maalesef ama ben size fiyatta yardımcı olmaya çalışayım eğer hala düşünüyorsanız...
düşünüyorum grinn elli tnu hariç diğerlerini. aslında grinin elli tonu serisini de almak istiyordum ama takas olsaydı.:KK43: elimde başka kitaplarda var neler arıyorsunuz mesela bn size yazayım kitaplığımdan elif şafak şemspare var, bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısı var, sinan akyüz iki kişilik yalnızlık, piruze, sevmek zorunda değilsin bni, halit ertuğrul düzceli mehmet, yeni bir hayat, john katzenbach şizofren hepsi de çok güzel kitaplar

düşünüyorum grinn elli tnu hariç diğerlerini. aslında grinin elli tonu serisini de almak istiyordum ama takas olsaydı.:KK43: elimde başka kitaplarda var neler arıyorsunuz mesela bn size yazayım kitaplığımdan elif şafak şemspare var, bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısı var, sinan akyüz iki kişilik yalnızlık, piruze, sevmek zorunda değilsin bni, halit ertuğrul düzceli mehmet, yeni bir hayat, john katzenbach şizofren hepsi de çok güzel kitaplar
peki zülfü livanelinin başka ktabı var mı elinizde

Şu
Eminim hepsi güzeldir, Elif Şafak kitaplarını okudum. Şu an aradığım bi kitap yok aslında sırada bekleyen kitaplarım var. Yinede fi,çi,pi serisi varsa sıraya koyabilirim.

Zülfü Livaneli kitaplarını satmıyorum Serenad iki taneydi o yüzden koydum.:110:
tmm evlilik ve aile, onun gibi yaşamak, hz.peygmberin örnek hayatı, çanlar kimin için çalıyor, kavgam, isim şehir hayvan kitaplarını almak istiyorum ne kadar olur, yada grinin elli tonunu set halinde almak istesem özelden görüşelim olur mu?

zülfü livaneli kıtaplarına hayranım,zaten serenadı burda görünce bırazda ondan yazdım:)
hepsı var arşivimde..
kitap satmaya kıyamıyorum ya

X