Dünya Göz Hastanesiii

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
burdan dünya göz hastanesine teşekkürlerimi iletiyorummm...

bizzat saygı değer HOCAMM ertan bey e sevgilerimi iletirim bizlere öğrettiği sadece tıbbi konular değil...

en iyi hayat derslerini bize sunan hocama burdan saygılarr

BİZLERE YARDIMLAŞMAYI VE HASTALARIMIZA EN İYİ MUAMELEYİ GÖSTERMEYİ ÖĞRETTİKLERİ İÇİN SEVGİ VE SAYGILARIMI SONSUZ İÇTENLİĞİMLE İLETİRİM
ve dünya göz hastanesinde çalışan tüm personellere heMşire arkadaşlara burdanda teşekkürler...
çok sıcak bir yuvada çok sıcak ilgileri için....

DEĞERLİ HOCALARIMM PROF.DR.HAYATİ TOLUNN

VE OPR.DR ERTAN SUNAYY

BURDAN SEVGİLER SAYGILAR TEŞEKKÜRLER..:1hug:

35 yaşındayım ilkokul 5. sınıftan beri yani yaklaşık 25 senedir gözlük kullanıyorum hiç lazerle kurtulmayı düşünmedim...gözlük bi organım gibi oldu .....:smiley-cool::smiley-cool:

2001 yılında Dünya Göz Hastanesinde göz ameliyatı olmuş, kraliçeler gibi de ağırlanmıştım.

Hazır konu açılmışken bir teşekkür de benden olsun dedim.

O zamanki başhekim ve beni ameliyat eden doktor, Bozkurt Şener'di. Sayesinde, 25 yıl birlikte yaşadığım gözlüklerime veda ettim ve hayata bakışım değişti...

35 yaşındayım ilkokul 5. sınıftan beri yani yaklaşık 25 senedir gözlük kullanıyorum hiç lazerle kurtulmayı düşünmedim...gözlük bi organım gibi oldu .....:smiley-cool::smiley-cool:

Mutlaka ciddi olarak düşünmelisin. Ben ameliyat olduktan sonra yaşamım değişti. kendime güvenim arttı. Artık denizde babamı gördüğümde tanıyorum...

Canım, benim astigmat ve miyopum 2001'de tamamen sıfırlandı... Toplam 5,5 'tu. Önümü göremiyordum.

Bende burdan Dünya Göz Hastanesinin ameliyatımı iyi yapmayıp benim ard arda 6 göz ameliyatı olmama neden olan ve göz sinirlerimi bozan doktoruna çok teşekkür ediyorum.

Bende burdan Dünya Göz Hastanesinin ameliyatımı iyi yapmayıp benim ard arda 6 göz ameliyatı olmama neden olan ve göz sinirlerimi bozan doktoruna çok teşekkür ediyorum.

b.düzünde de açılacakmış,sabırsızlıkla bekliyom.kurtulacam inşallah
gözlükten..tam 18 yıl oldu bee,ee insaf..
Canım ben neredeyse iki ay önce kurtuldum..Çok memnunum..İstanbulda etilerdekinde yaptırdım..Buradan doktorum. saygıdeğer insan KAZIM DEVRANOĞLUNA çoooooook teşekkür ediyorum..

En ufak bir acı dahi hissetmedim..Uyuşturuyorlar zatan..a.sSen öyle ışığa bakıyorsun....Talimatları yerine getiriyorsun..Ortam o kadar sıcak ki müzik eşliğinde esprilerle 15 dakikada falan bitti...İlk gün biraz baş ağrısı oldu..Gözünü kapatmıyorlar bile..Ertesi gün net görüşümle muayaneye gittim.a.s.Şu an çok net görüyorum..3 ,5 ve 5,5 miyoptum..Biraz da astigmat vardı..5yıldır lens kullanıyordum..Kurtuldum çooook şükür..Darısı senin başına hayırlısıyla...a.s

Yaaaaaaaaaa çok üzüldüm...:a015:Ben başlığı görünce direk yorum yazdım..Umarım tedavisi vardır..Yani öyle kalmaz inşallah..Gerçekten çook üzüldüm..Öünkü amliyat öncesi uzun süreli lens kullanmaktan çook sorun yaşadım..Biliyorum bir şeyleri..İnallah ilerde bir sorun yaşamam.:çok üzgünüm:

Malesef canım kaldı. Gzö sinir ve kasları kendini yenilemeyen dokularmış. Sonundada mahvoldu gözüm.

Malesef canım kaldı. Gzö sinir ve kasları kendini yenilemeyen dokularmış. Sonundada mahvoldu gözüm.
Çok ama çoook üzüldüm..:çok üzgünüm:İçim fena oldu..Yine de umudun kaybetme teknoloji sürekli gelişiyor belki tam düzelmez ama şikayetini azaltacak bir çözüm bulunur..

Çok teşeşkür ediyorum ama sanmıyorum düzeleceğini. Hem ardı ardı ameliyatlara girdim hemde sinirlerim bozuldu. Gözüm düzelsin diye giderken adam öyle zarar veriyorki bırak düzlemesini adam dahada mahediyor. İşte her doktor iyi olmuyor.

Canım, senin adına çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Zaman zaman böyle tersliklerin yaşandığını duymuştum. Acil şifalar dilerim...

canım geçmiş olsun çok üzüldüm.göz çok önemli.babamda ameliyat olmuştu.çok ızdırap çekti.gerçi o cerrahpaşada olmuştu.doktorundan memnunudu ama operasyonlar yordu.bide uyuşturmadan yandan koca iğneyi sokmuşlardı.retinası yırtılmıştıda.doktorda şans işi.

Evet bend ameliyattan sonra canım acımıştıki ben artık tahammül edememiştim. Bir gece yalvararak Allahım canımı al diye ağlamıştım. İşin kötüsü ben adamı hep uyardığım halde benimle ilgilenmemesi oldu. En baştan müdahele etseydi olmayacaktı bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…