E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
35 yaşındayım ilkokul 5. sınıftan beri yani yaklaşık 25 senedir gözlük kullanıyorum hiç lazerle kurtulmayı düşünmedim...gözlük bi organım gibi oldu .....:smiley-cool::smiley-cool:
ayy bende nerdeyse körüm,2.5 astımatım var,astımat tedavisi yeni sayılır
yani oyüzden yaptıramadım..ve benim doktorum sistemin oturmasını
gelişmesini bekle demişti..
ben ist dışı oturuyom nerdeyse..b.çekmece..şimdi dibimize açılıyo
onu beklicem,belki açılışta promosyon falan olur..
Canım ben neredeyse iki ay önce kurtuldum..Çok memnunum..İstanbulda etilerdekinde yaptırdım..Buradan doktorum. saygıdeğer insan KAZIM DEVRANOĞLUNA çoooooook teşekkür ediyorum..b.düzünde de açılacakmış,sabırsızlıkla bekliyom.kurtulacam inşallah
gözlükten..tam 18 yıl oldu bee,ee insaf..
En ufak bir acı dahi hissetmedim..Uyuşturuyorlar zatan..a.sSen öyle ışığa bakıyorsun....Talimatları yerine getiriyorsun..Ortam o kadar sıcak ki müzik eşliğinde esprilerle 15 dakikada falan bitti...İlk gün biraz baş ağrısı oldu..Gözünü kapatmıyorlar bile..Ertesi gün net görüşümle muayaneye gittim.a.s.Şu an çok net görüyorum..3 ,5 ve 5,5 miyoptum..Biraz da astigmat vardı..5yıldır lens kullanıyordum..Kurtuldum çooook şükür..Darısı senin başına hayırlısıyla...a.sayy gerçektenmii,bende olacam lazer ama çok korkuyom,özelliklede gözümü
nasıl okadar açık tutucaam.ya kör kalırsam,ya yanlış bişey yaparlarsa,
benim astimatım var bide..allahım yardım et..
burdakide bi açılamadı gitti,nasıl sabırsızlanıyom..
Bende burdan Dünya Göz Hastanesinin ameliyatımı iyi yapmayıp benim ard arda 6 göz ameliyatı olmama neden olan ve göz sinirlerimi bozan doktoruna çok teşekkür ediyorum.
Çok ama çoook üzüldüm..:çok üzgünüm:İçim fena oldu..Yine de umudun kaybetme teknoloji sürekli gelişiyor belki tam düzelmez ama şikayetini azaltacak bir çözüm bulunur..Malesef canım kaldı. Gzö sinir ve kasları kendini yenilemeyen dokularmış. Sonundada mahvoldu gözüm.
Malesef canım kaldı. Gzö sinir ve kasları kendini yenilemeyen dokularmış. Sonundada mahvoldu gözüm.
Malesef canım kaldı. Gzö sinir ve kasları kendini yenilemeyen dokularmış. Sonundada mahvoldu gözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?