Dünya Göz Hastanesi

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
318
Dünyagözün bikaç gün önce lazerde %50 indirim diye bi kampanyasında form doldurdum ve 1000 kişi arasına girdiniz diye aradılar bugün. Bende ameliyat olmak istiyorum ama göz derecemin durmasını bekliyodum, 5 derece miyop var bende. 400 euro dediler + muayene ücreti. pazartesiye randevu verdiler. İnternette araştırdım ama memnun kalanlardan çok şikayetçi olanlar var, ameliyat olanlar var mı dünyagözde? Detaylı bilgi verebilecek olan var mı ve de bu konuda? Şimdiden teşekkürler

ahh ahh duygularıma tercüman olmuşsun.. bende aynı durumdayım. kafam çok karıştı gitsemmi gitmesemmi bilemedim.. ayrıca bana 499 euro dediler.. neden acaba?

bende cumartesiye randevu aldım..kocaelindekine gidicem..uygunsam eğer ben olmayı düşünüyorum

dünyagözün 1000 kişi kampanyasına beni de aldılar.gittim lazer muayenesi oldum.gözüm bıçaksız lazer ameliyatına uygun bulundu.eğer istersem bir hafta içerisinde 395 euroya ameliyat olabileceğim söylendi.ben ilk baş olmayı düşündüm ama dünyagözün doktorları... neyse bu cümleyi tamamlamıycam.ailem ameliyat olmamı istemedi ben de nette olumsuz yorumları okuyunca soğudum.hem de 1 hafta karar vermek için çok kısa bir süre.

Merhaba, bende izmit dünya gözden salı günü için randevu aldım kampanya için beni de aradılar. peki İZMİT DÜNYA GÖZDE TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ DOKTOR VAR MI? EVET TELDE ÇEŞİTLİ FİYATLAR VERİLMİŞ 490 € DEDİLER BANA DA AMA GİDİNCE İŞLER DEĞİŞİR Mİ BİLMEDİM. KARDEŞİMLE BİRLİKTE GİDİYORUZ BAKALIM SONUÇ NE OLACAK?:44:

bende cumartesiye randevu aldım..kocaelindekine gidicem..uygunsam eğer ben olmayı düşünüyorum

merhaba angelmask randevun nasıl gitti. ameliyat oldun mu? ne dediler. birde fiyat olarak ne dediler. muayene ücreti ne kadar acaba bilgilendirisen çok sevinicem.

merhaba angelmask randevun nasıl gitti. ameliyat oldun mu? ne dediler. birde fiyat olarak ne dediler. muayene ücreti ne kadar acaba bilgilendirisen çok sevinicem.

muayene ücreti sanıyorum 67 tl idi..cuma günü oluyorum ayın 11 inde..500 euro fiyatı

angelmask ameliyat olabildin mi? ben de izmit e gitmeyi düşünüyorum, tavsiyelerini paylaşırsan çok sevinirim, ayrıca amaliyat ücreti ne kadar aldılar? geçmiş olsun...

ameliyat oldum canım 13 gün oldu..çokkkkkk memnunum..doktorum yusuf yıldırım.. fiyat 1000 yada 1100 euro sanıyorum...ama ben kampanyasından yararlandığım için 500 euro ödedim..malesef 15 ocakta bitti kampanyası.. ama herşeyden çok memnun kaldım..tavsiye ederim

Senin göz numaraların yüksekmiydi canım sonrasında acı hissettinmi? cevaplarsan sevinirim..

benim göz numaram -2.25 di..ama hastanede yapılan ölçümlerde 3.75 falan çıktı. operasyon sonrası 3 saat yanma batma sulanma oldu..tam bir kabus saatler:) ama 3 saat sonra hiçbir şey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…