• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUNNING-KRUGER Sendromu...okuyun kendinizden bir şeyler bulacaksınız...

amonra cım mesajının altındaki imzanı okudum canım öküzle ilgili bişeydi tam aklımda kalmadı.. bana ithaf ettin heralde..okudum yani merak etme tşk ederim fakat ben;
Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...
Mevlana'dan.... tamam mı canım..

Son düzenleme:
amonra cım mesajının altındaki imzanı okudum canım öküzle ilgili bişeydi tam aklımda kalmadı.. bana ithaf ettin heralde.. tşk ederim fakat ben;
Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...
Mevlana'dan.... tamam mı canım..

:1::1::1: hiç bu kadar gülmedim
o altta gördüğünüz öküzle ilgili bişey dediğiniz necip fazılın çok
güzel bi dörtlüğü ayrıca 2 yıldır da benim sabit imzam
üzerinie alınmanız çok ilginç

seni güldürebildiysem ne mutlu bana fakat bu nasıl imzaysa bi var bi yok.. necip fazılı da hiç sevmem ve okumam demeki ondan bilmiyorum..
tarz meselesi..
birde niye editörleri toplayıp geliyosun onu anlamadım... tamam hepsi samimi arkadaşın olabilir anlıyorum.. ama artık kendi başına uçmayı öğrenmelisin..

Son düzenleme:
:1::1::1: hiç bu kadar gülmedim
o altta gördüğünüz öküzle ilgili bişey dediğiniz necip fazılın çok
güzel bi dörtlüğü ayrıca 2 yıldır da benim sabit imzam
üzerinie alınmanız çok ilginç

bir daha fırsat bulamayabilirim.. burdan siz ve bütün editörlere ricada bulunuyorum.. lütfen kimseye iltimasda bulunmayın herkese aynı mesafede olun.. işiniz gereği..

bir daha fırsat bulamayabilirim.. burdan siz ve bütün editörlere ricada bulunuyorum.. lütfen kimseye iltimasda bulunmayın herkese aynı mesafede olun.. işiniz gereği..

bana işimi öğretmeye kalkmayın zira ben işimi gayet iyi biliyorum
burda ne kadar tarafsız bi editör olduğumu en yakın arkadaşlarım gayet iyi bilir
kimseye ihtimas geçmedim geçmem de
ben okuduğum konuya gayet tabii hakkım olarak yorum yazdım
ama sizin nasıl bi derdiniz varsa koskoca konuyu bile kendinize mal ettiğiniz
yetmezmiş gibi yazılan her mesajı da üstünüze alındınız
kendinize neden bu kadar yakıştırıp bağdaştırdığınızı da haretler içersinde izlemeye
devam ediyorum
size ilk ve son uyarımdır
hakeret içeren tartışmaya yönelik tüm konuşmalar
uyarı ve ceza sebebidir bilginize...

bana işimi öğretmeye kalkmayın zira ben işimi gayet iyi biliyorum
burda ne kadar tarafsız bi editör olduğumu en yakın arkadaşlarım gayet iyi bilir
kimseye ihtimas geçmedim geçmem de
ben okuduğum konuya gayet tabii hakkım olarak yorum yazdım
ama sizin nasıl bi derdiniz varsa koskoca konuyu bile kendinize mal ettiğiniz
yetmezmiş gibi yazılan her mesajı da üstünüze alındınız
kendinize neden bu kadar yakıştırıp bağdaştırdığınızı da haretler içersinde izlemeye
devam ediyorum
size ilk ve son uyarımdır
hakeret içeren tartışmaya yönelik tüm konuşmalar
uyarı ve ceza sebebidir bilginize...

editör hanım siz dünki konuyu tek taraflı ve arkadaşınızdan dinlediniz ve öylede biliyorsunuz... bunun öyle olduğunu çok iyi biliyorum. çünki dün yaklaşık üç aydır açılmış bir topiğe, ilk kez dün yağmurluk, bugünde tamda benim mesajımın arkasından siz gelip yorum yapıyorsunuz.... bu tesadüf olamayacak kadar bariz kusura bakmayın...
kendinizi çok akıllı karşınızdakini aptal yerine koymayın.. tekrarlıyorum tarafsız olun.. eğer hakaret edilen biri varsa o da benim lütfen gereğini yapın ki benimde bu konuda şüphem kalmasın..

yani ispat aramaya gerek yokta. dünki olayın hemen akabinde ne tesadüftür ki tamda bu topikte yağmurluk kılıçbalığı kontes üçlemesi hangi şartlarda bir araya gelebilirdi... lütfen beni aptal yerine koymayın hakarete uğradım ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum..

Son düzenleme:
editör hanımlar aynı cevvalliği titizliği benim hakkımı aramanız hususunda, arkadaşım değilsiniz ama sizi yine de bekliyorum... hakarete uğradım ve gereğinin yapılmasını istiyorum

Demek cahil cesaretinin bir adı - sendromu varmış :) Bunu öğrendiğim iyi oldu :1: Psikolojiyle ilgilenmeyi severim, bu konuyu daha da araştırmak istiyorum inş. Teşekkürler KılıçBalığı :34:

Bu arada konuyu baştan sona okudum, diyaloglar ilginç geldi sanırım üzerine alınan arkadaşlar olmuş :40::35:

Back